Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super za Rahmanovica, zasluzio je. Ali je i Stila zasluzio Bgm. Svidja mi se ovo uvodjenja igraca iz Premijer lige. Nadam se da ce se ovo nastaviti.
@dekan Bola, zovi Lulića, a i Hajrovića. Hajrovića ubaciš u 70 min i kažeš mu ako ne da gol neće više ni igrati. Njegova ljevica je nama nafaku donijela. Dušaneee, Bolaaa, reci Balji da se ne zajebava
kakav ba anel sabanadzovic jel mene neko zajebaje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stilic je trebao dobiti poziv
Stilic je zaista dobar igrac...
@tm87man navijač sam Sarajeva, drago mi je za Rahmana, ali je i Štilić trebao dobiti poziv. Sigurno je bolji od jednog veznjaka sa ovog spiska. A pozivanje njih dvojice bi dalo veliku nadu ostalim igračima iz naše lige. Volim Duška, ali mislim da je ovde pogriješio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemos cimirota ni koronom istjerat
hebo vam stilic zvani staklene noge sjeme skretnicarsko!
hebem ti haseta propalog
Stevanovic, đe ovog iskopa?
Bajevic nije bez rejtinga. Nek poziva koga hoce. Ima nezahvalnu ulogu. Trazi se pobjeda a ne moze odigrati nijednu pripremnu utakmicu. Ako i ne prodjemo baraz, ne treba pljuvati covjeka, jer nije dobio vrijeme ni za sta. Dusko je znalac i radnik, zapet ce. Imamo sansi. Hajde da mi kao zajednica ucinimo svoje i da mu ne otezavamo nicim.
Strpljivo sam pročitao sve komentare (jedva, ali baš sve) i ne mogu, a da se ne divim koliko mi fugbalskih eksperata imamo. Pa blago nama, ne trebaju nam selektori, treneri i slično. Dovoljno je otvoriti komentare i kad vidis koliko se ljudi razumiju (a niko ih ništa ne pita) dovljno je dati im ovlaštenje da slože ekipu i pobjedićemo svaku repku.
Pa kako vas više nije sramota, kakav Šabanadjović. Kakvu on formu ima, sramota. Neka vas podrže oni koji vam daju pare. Bit će vas sigurno 10 tak.... smetljari...Imate bolje veznjake u premier ligi od
nije lose al brate stilic je trebo biti na spisku ....u svakom slucaju sretno zmajevi
Vidi spiska vidi spiska dalje ide Sj.Irska 😲😕
Vjerovatno ste Vi svi igrali fudbal, nogomet. Vjerovatno ste bili treneri i osvajali trofeje u raznim drzavama. Daj ba pustite covjeka koji zna da radi svoj posao i koji nece dozvoliti da mu se raznorazni mesetari i takozvani manageri mješaju u posao. Sretno selektore svi smo uz tebe do pobijeda. BiH jedna jedina.
Igramo prvu i kuci
pusiona
Cuj Prevljak i Sabanadzovic😂😂😂😂 Sreca Bakir i Asim Sarajlic nemaju fudbalera u famEliji 🤣🤣🤣🤣
@Jedan1 Prevljak igra u zivotnoj formi u belgijskoj prvoj ligi
Dajte Sabanazdovicu nek igra , fuj gadite mi se vise ... Samo se pitam sta ce reci kad ispadnu ...Pa kakve si igrace pozvao Luxemburg ne bi izbacio 100 % u dvije tekme...
Sta je sa Mario Vrancic? Zasto njega niko ne zove?
ta sva imena sve je to manje-vise isto fazon je samo pristup koji ce imati i kako ce ih posloziti