Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živa legenda.
Bajević je najtrofejniji selektor BiH u historiji. (8x Titula u Grčkoj, 5x Kup u Grčkoj, 1x Kup u Jugoslaviji).
Dobra odluka sa obadvije strane...za razliku od Vahe koji je uvijek bježo od naše repke,Barbareza i Glavaša u stručni štab obavezno i hajmo malo drugačije probati,hercegovina je dala mnoštvo dobrih sportova i to treba respektovati
4 league titles (AEK Athens) - 4 league titles (Olympiacos) - 5 Greek Cups - 1 Yugoslav Cup
@c.vila 1 koji smo mi euforičari spusti loptu loma da ne ospete sutra po čovjeku drvlje i kamenje
ako neko voli Mostar onda mora da voli i Bosnu i Hercegovinu puno srece selrktore
Ne mogu vjerovati da se davne '76 moglo desiti, da novinar stavi zarez prije "i" , a da ni lektor niti slovoslagac to ne uoce i ne isprave...
Joj jesu se Bosnje digle hvale ga na sva usta a cim napravi prvi kiks pljuvat ce ga svi ,kao sto ste pljuvali sve selektore do sad.. Jer vama Bosnjama treba bit jasno da ste prosjecna reprezentacija sa prosjecnim igracima sem Dzeke i Pjanica. Dzeko jos dvije godine i to je to a Pjanic moze jos ako htjedne a ostalo su karina igraci i ocekujete da se negdje kvalificirate. Mozete mijenjat selektore svake godine al al nista uradit nece.
Baka nas je vodio u Međugorje, ovaj će nas u Žitomisliće
@vrli.pitac u podveležje samo
Daj ljudi malo realnosti,pregazit će nas Irci ...
Nista on nece pomoci i onda ce po klixu da pljuju po legendi..
Ljudina! Facu kad mu vidis, vidis neki autoritet, odlucnost i postenje!
Da, neki dan sam bio.. poseban grad!..cak malo interesantniji od Sarajeva..
Zašto trener Veleža ne oprosti dug Čeliku. Gurate svoje sa osmijehom na licu u drugu ligu. Pametnom dosta, a vi Bosanci.
Velež je najmrži klub u Bosni. Bili bi i Škutori samo da je njima dobro.
http://www.yugopapir.com/2013/03/mostarske-price-zabranjena-ljubav.html
Utakmice ce biti i proci a Dusko ce ostati uvijek veliki Mostarac🤗
zivio ti nama jos dugo bez obzira na rezultate.
Nije mu ovo trebalo u smiraju karijere. Jasno je da se sa ovim igracima nista ne da napraviti te ce mu ovo biti mrlja na inaci prilicno solidnu trenersku karijeru. Suncokreti ce onda opet pokazati svoje pravo lice iako ga sad tapsu po ramenu.
Forza Vrapčići, Velež federalna champione. 💪🐥