Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša svaka utakmica je teška i nepredvidiva, ali ako se bori do zadnje kapi znoja, trči i gine za svaku loptu, rezultat ne smije biti upitan. Sretno Zmajevi do pobjede.
Mi smo sami sebi najveći protivnik. Ako budemo odigrali slično kao protiv Finaca u Zenici, neće biti nikakvih problema. Dva gola po poluvremenu i idemo dalje.
@vrhovni miš ...stvar je u tome da se sa ovim nasim nikad ne zna...npr. meni je onih prvih pola sata protiv Grcke kuci u proslim kvalifikacijama najbolja igra reprezentacije koju sam gledao,a svi znamo sta se u nastavku desavalo.
@EggsOnTheEye Jest, zato ne treba stajati, i nikako ne smijemo dobiti crveni karton.
Bih S.Irska 2:1
Ako budu teamplay i nebudu sebicni,dovoljno snage kondicije, pametno mudro da odigraju onda zmajevi nasi mogu svakog pobjediti na svijetu..
Stvarno mislim ono jos neka zelja?
Imaš pô drške.
Ma idemo do pobjede
Pa ako sad ne budete ginuli kaćete molim vas? Ide podrška naravno!
Nama je svaka teska i historijska. Kako god lijepo igrajte i sretno do pobjede..
Na Ilidži kod Seje Brajlovica se okupljaju sprdnja reprezentacija
@Pridrazici ...hoce li im Sejo rezati meso kao sto je za NK Selja?
mi smo bogaljska reprezentacija koja se trpa gdje joj nije mjesto, na zalost, pamticu nse utakmice kao presudne, kljucne, teske, neizvjesne, historijske, istorijske, povijesne.....sve u svemu i corava koka zrno ubode
Mi iz Republike Srpske trazimo da imamo svoj reprezentaciju, zamjevi nisu nasi ! Samo dvoglavi orao
@Brufence600mg prvo glumis pokatolicenog Srbina, sad glumis orthodoxnog Turcina...
@Brufence600mg pa možete to kad hoćete! I ne vraćajte se! Sretno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vazda borba s nekim ircima porugalcima..daj da nekad igramo protiv andore litavnije neku historijsku utakmicu
Trebamo biti mi oni koji će kontrolisati loptu", završio je Bajević... Mi da kontrolišemo loptu ? Pa mi nismo sposobni uvezat 5 pasova , a da ne izgubimo loptu , naši igrači kad imaju loptu odma se ukenjaju jel protivnik potrči prema njemu i panično izbijaju prema naprijed ili vraćaju golmanu .
@Kriticarrrrrr realno si u pravu
Jedino što je sigurno kod naše reprezentacije je podrška navijača😀
😀😀😀😀😀podrska navijača, ovo mu fraza ostala od prije korone...