Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BBB I Dinamo Svetinja
The end
Mogu biti primjer našima kako se bori za nešto , nama se pred nosom gasi reprezentacija , fudbal općenito svi šute . Pričate o nekakvom Mamiću , pa čisto da vas napomenem tek odlaskom Mamića oni su i postigli najveće rezultate kako sa reprezentacijom dvije medalje na SP tako i sa klubovima.
Ne govoriš istinu! 2018 Mamić nije bio u BiH nego u RH/Dinamu. Dinamo je imo najveće klupske uspjehe upravo sa Mamićem! Informiraj se prije pisanja napamet.
Mamić je do prije godinu dana amenovao sve transfere u Dinamu, a zadnji Mamićev potez je instaliranje Sergeja Jakirovića za trenera Dinama. Sve uspjehe Dinamo duguje Mamiću. Ako nastave biti rezultatski trofejni i financijski stabilni (30 mil. € godišnji budžet minimalno) kao pod Mamićem zadnjih 20 godina, onda ćemo moći pričati o nekakvim rezultatima i uspjehu ovih novih koji trenutno žive na Mamićevoj ostavštini.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veceg grada a glupljih ljudi - nevjerovatno
Još uvijek su koliko toliko uspješni zahvaljujući Mamiću, ali polako će početi da padaju, čim se ulica uključi...
Od danas pocinje pad Dinama .