Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je Babela,malo igra a vrhunski je igrač. Vidi mu se na faci da je izuzetna ličnost,dobar čovjek. Moga je otići kad je god poželio iz LFCa a nije. Hvala mu! Nadam se da će mu Kenny davati više šansi.
Odavno se zna da webb nevoli liverpool i da je potajni navijac mancestera i nije ovo prvi puta da s.j.e.b.e liverpool.
niko nema sudijske pomoći i sreće kao Chelsea, zato ne seri .
Ovaj Howard Web isti Novo Panić, samo namješta utakmice :D
navijam za Chelsea i potpisujem sve izreceno na racun Uniteda.Najkontraverznije sudijske odluke stanuju na old Trafordu.
Eh vidis mi cemo se vratiti na Merseyside al cemo cekat dan kad g.o.v.n.a budu dosla na Anfield. Bice veselo hahahhaha
liverpool sucks bjez\'te tamo, redsi bili katastrofa i sad se izvlace na sudiju. Faul u sesnaestercu - penal Start sa dvije noge - crveni karton Nazad na merseyside, naucit igrat
ja vam kazem, mozda je i bolje sto je manco uzeo i sto im je svirao penal...jer da je bilo 0-0 na kraju, gledali bi sudijsko vrijeme jos i pola sata pa i sat ako treba, sve dok manco nebi dao gol...ovako je rijeseno sve u 90 minuta ;)
Mislim da pojedini treba da shvate da se ovdje negovori o tome kako je ko igrao proslih utakmica i ko je u kakvoj formi vec o cinjenici da je webb bio po ko zna koji put na strani mancestera tj.protiv liverpoola,a to je meni pravo papanski
\"dobro\" igra Liverpool cijelu sezonu, sta ste mislili da ce se protiv manutd vadit, e mora prvo pocet male tekme da pobjedjuje pa ona na velike krenuti ...
Sta je sje.bao liverpool??? Kako vas nije sramota pricati tako, kada u cijeloj utakmici nisu sutnuli na gol???
hahaha isti c.ronaldo kad bi se osiso na celu
nije sto je crnac... al covjek je fakat u pravu
pa lik diskreditira webba, predstavlja ga kao sudca koji je subjektivan i pristrasan zbog mozda neke grske koja se desi svakom sudcu...pa znatel sta su sudci sve dosudjivali protiv ManUTD, to je smijesno... zato vi liverpool-ci ne serite i sjedite smirom, imate drugorazrednu ekipu i budite zadovoljni s time UNITED WE STAND!
HA HA HA HA JOŠ JE RUŽNIJI U OVOM MANČESTEROVSKOM DRESU .ali nekontam zašto hoće da tuže babela pa čovjek hoće samo da kaže istinu .