Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima da hajduk izgubi najboljeg beka u evropi i da se abnormno obogati
Sa nasim TSS i Avdijom Hajduk prezivljava najteze trenutke toliko su slabi da Dinamo i Rijeka mogu otici na odmor mjesec dana Hajduk ih opet ne bi stigao hahahahaha ,a na klix-u malo malo pa Tino promjeni klub pa opet tako novi dan novi klub.....
Jel napunio trideset ovaj perspektivni Hajdukov bek?
samo tako avdija......nije grijeh imati previsoko mišljenje o sebi i maštati :)
Avdija majstore robija je uz tebe!!!
zaradit ce Hajdu najmanje 40 km
Avdija,Slino Sven,Hadzic,Vranjes,Sunjic i slicni njima trebaju i morajuAmidzi Safetu podici veeeeliiiki bronzani spomenik ispred Bilinog polja. To kako ih je Amidza od anonimusa progurao da se o njima uopste pise je za svaku pohvalu
Najbolji komentar upravo tako! Obicni anonimusi a pise se o njima kao da su oni okosnica reprezentacije,zalosno!!
Barcelona daje Messija i 20 miliona eura Hajduku u zamjenu za Tinki-Winkija
Avdija je solidan igrač, zamjena za desnog beka što i jeste, samo što smo mi pogani navijači pa se podsmijavamo svojim igračima.
ja mislim oosle tvoje prodaje sa ce bit medju bogatijim klubovima
Ako je Hajduk spao na to da na tebi zaradjuje onda bolje odmah da se ugasi. Da nije onog ublehasa Susica bilo nikad o tebi nebi ni culi a o tvojim sposobnostima nema potrebe ni trositi rijeci.