Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gol razlika Salzburga 98:23......
Nije mi jasno zasto Safet Susic zove jednog Anela Hadzica koji igra u jednom timu koji cak nije ni medju prvih pet ekipa u austrijskog ligi. :S A ne zove jednog Salatica, Tankovica, Hrgotu(barem da proba), Mahmutovica... nemam komentara, on "zna" najbolje!
mozda zato sto je tankovic izjavio da zeli igrati za svedsku sto je i ucinio, mozda zato sto hrgota takodjer zeli igrati za svedsku ili ako ne za svedsku onda za hrvatsku i mozda zato sto je hadzic defanzivni vezni gdje imamo manjak a mahmutovic napadac gdje imamo vec igrace. sto se tice salatica on kao sada hoce da igra za BiH kada smo se kvalifikovali a nije nesto puno bolji igrac od hadzica.