Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas 2 najbolja strijelca lige, izgubis jednu utakmicu za cijelu sezonu i neosvojis ligu ... Tuga velika ...
@Anon1mus 1.12cm nas je dijelilo od trofeja...
Bravo Auba majstore, jos da ih par zabijes onoj plavoj plastici u finalu i dosta London is RED!!!
Ljudi jos poste i najbolji opet
Pošteno, Ramazan šerif mubarek olsun braći.
Ova crncuga Mane je toliko crn da ga ne vidis u tom crnom odijelu i pred tom crnom pozadinom
Za Salaha se mislilo da ce biti novi Messi. Prosla sezona bila nevjerovatna. Povreda ga malo uzdrmala i sve to, ali ove sezone nije nista specilano pokazao u odnosu na proslu. Steta velika ali svaka cast za ovo.
meni licno nista ljepse nema za pogledat nego kad zena drži do sebe. Znaci cista ona i čista kuca. Ona uvijek dotjerana, mirisna, lijepa, nježna, nokti nalakirani (pogotovo na nogama), mekane kože , lijepih stopala itd itd takve kad vidim zene bilo starije bilo mladje, te cure meni se da popravi, ma sedmica se popravi
Vrhunski napadači. Zasluženo su je osvojili.
Djeno sKrpic i Velkoski?!
Jbt a mesiju ne moze niko prici e to je ta razlika izmedju ovih igracina i onig vanzemaljca
zabili ga
Abu king!❤