Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sada Jose Mourinho mora da ide na sve ili ništa. Ništa već ima..." - Sabahudin Saša Vugdalić.
Definitavno. (i to je on rek'o, večeras) :D
haahha koji je ono ludjak
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najjaci komentatori na OBN-u....
Ma sehidi kad sam vidio da oni debili prenose , hladno na arenu prebacio
@kum313 Nemoj se naljutit al ti si po kompletan idiot. Neznam zasto uopste upotrebljavas rijec "sehidi" za ona dva uhljupa.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Torente je presretan,viva atleticooooooo
POBJEDIO FUDBAL,IMACEMO PRAVO FINALE,VRHUNSKI FUDBAL,SVAKA CAST ZA ODRZANU LEKCIJU IZ NAJVAZNIJE SPOREDNE STVARI NA SVIJETU...
Pape-Bolje bi odigro Avdija i moj mali,nego neki iz Celze !
Sunce te ti drago kako igraju ovi španci (mada ima tu i igrača i iz južne amerike), na SP:u bolje da ispanemo u grupnoj fazi nego da naletimo na ove ludake, ima da da nas rasture ko staru kantu pi vidite onda sramote. Ko bi se pomolio opet u Bosnu nakon poraza na SP protiv Španije sa 0-17? :)
Mislim da sam jedini ovdje navijac Atletiko Madrida (ali vjerni navijac, otkako znam za sebe, ne onaj na baterij) aBd finale je nase
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
KIKSER JE NAJVECI BOSNJAK
Pa stvarno admini niste normalni bolje da me banujete ako vam ne odg.. Za jednu noc 5000 minusa pa jeste vi normalni ???
hiljade i hiljade ljudi je bilo
Zamisli Zeljo i Sarajevo nekad u finalu LP! koja bajka........
to je karanje malog njanjajeva odma se zna :D
fudbal je pobijedio anti-fudbal.... bravo atletico,,,
Cestitke Atletiku iz Madrida na zalaganju i borbenosti, zasluzeno su u finalu L.P. P.S. Navij