Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivimo svaki dan kao da je posljedni jer i taj dan ce doci...Nek' im je vjecni pokoj!
Počivali u miru svi poginuli u ovoj tragediji, a Atletico Nacional pokazao je ovim činom (makar bio simbolički i ne bio prihvaćen) da je veliki klub!
Treba prekinuti sve utakmice i odati počast svojim kolegama.
Poigrala se sudbina. Od tri preživjela igrača dva su golmana. Statističi, veoma je mala vjerovatnoća za takvo nešto. Ako se uzme pretpostavka da su dvojica golmana sjedili jedan pored drugog, može se izvući zaključak da su imali veliku sreću zbog pozicije njihovih sjedišta u avionu, jer očigledno taj dio aviona je pretrpio dovoljno manji udar da oni prežive.
Allah ih sacuvao
Umro je jedan golman u bolnici,cini mi se da tako negdje vidjeh na vijestima.Uzas '(
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zivot je samo nesto sto nam se desava dok pravimo planove za njeg. Jeste puno zalosno, mnogo mladih vrijednih zivota je otislo u momentu. R.I.P momci..
John Lenon..
Svaka čast!
fina gesta, za respekta
Tuga velika. Ali pravi sportisti su gladijatori u areni, ali braća i ljudi vanj nje!
svaka cast :)