Alija Budnjo vrijeđao i psovao
0
ASNFBiH osuđuje verbalni napad na novinara Hayat TV
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja da sam selekto nebih nikad doveo momke kod one gorile ((do jucer tuda cuvao ovce a sad vlasnik hotela)) COBAN a Susic lizac guzzica
Ma hebo politiku hebo sve, Aljo ratni profiteru mi obicni smrtnici ti kulturno j.e.b.e.m.o MAMU!!
Nije problem Kerima Priganice kao novinara već seljakluka i primitivizma nekoga koga se naziva biznismenom.Odakle mu pravo sve i da se nisu najavili, na takav način razgovarati sa bilo kim.Ma ko si majku ti tvoju,kockasta glavo seljačka. Fuj države i reprezentacije da sjedneš i da plačeš kad vidiš s kim mi živimo :-((((
Jos uvijek stara garnitura iz saveza vuce konce. Savez, kao ozbiljna institucija sa namjerom da rascisti sa starim navikama mora voditi racuna s kim saradjuje. Ovaj potez \"vlasnika\" hotela je apsolutno za crveni karton. Odredjivanje pravila ponasanja gosta hotela na ovakav nacin ???? pa mozda kad mu mama dodje u goste.
Ova seljačina je prvi rođak direktorice Hitne Pomoći Sarajevo Sene Softić-Taljanović koja je svojim vezama izganjala da bolesni sada idu kod Budnje na rehabilitaciju umjesto u Fojnicu kako je do sada bilo. Čak ne smiju ni birati u koju bi banju, nego isključivo ih šalju kod ovog majmuna. Hoću da naglasim kako su svi na važnim pozicijama rođaci i kako su organizovani kao Corleone famiglia. To mu vraća uslugu jer je Budnjo nju postaviokao direktora Hitne da bi nastavili svijetlu tradiciju lopova Alije Mulaomerovića. Sve je to ista mafija!!!
A i novinari su dosadni ko muhe.
pokusava da zabrani da se biciklo vozi u krugu hotela...
Ocit primjer obrnute evolucije.
kerim priganica klasicni de.bil sa blagim telecim pogledom
Samo je i ova Asocijacija pravi lažnjak ... jedino kod nas ima asocijacija svega i svačega ... što oni nisu dio neke veće i jače asocijacije novinara pa bi imali jači uticaj, a ovako mogu tračati ovog jedino u vrijeme prenosa utakmice
to mu rekao susic da radi. jer ne zeli da igraci davaju izjave
kod ovoga je plata 500KM( to ti je i topli i hladni i karta i put), radiš svaki dan 12 sati a petkom ili subotom (dan po izboru, pih) radiš dvije smjene!? naravno, nisi prijavljen i nemaš staž nit osiguranje.
Gori je onaj koji je doveo reprezentativce u taj hotel.Pa zar nema hotela osim ovog koji drži ovaj krkan.Ili i o pripremi naše reprezentacije odlučuje politika?
Ne znam u cemu je problem. Pa i ostali \'biznismeni\' su isti. Žalosna slika naše \'elite\'
Alija Budnjo prijeratni električar, a poslijetani profiter! Imao sam čast lično se upoznati s tom bezličnom osobom na razgovoru za posao u \"njegovom\" hotelu. Naime, dok me ispitivao njegov polupismeni tjelohranitelj o kvalifikacijama i stečenom iskustvu u struci, Alija je zavaljen u fotelji sjedio s čačkalicom u uhu i posmatrao svog grmalja kako me ispituje. Naravno, uslove koje su mi ponudili nisam prihivatio jer su bili ispod svakog morala i časti struke kojom se bavim.
pozdrav svima i sve najbolje
ovdje se samo isplati gluposti pisati, ionako sve djaba