Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za bolje od Stoke-a i nisi. prosjecan golman. to vam je tako. sad mi udarajte minuse. ali se sjetite kikseva u kvalifikacijama. a i inace kad ne kiksa. odbrani ono sto mora odbranit. za vise jednostavno nije. to je cinjenica. da je Hasagic imao boljeg menadzera i da nije bio onoliko povrijedjen mogao je komotno braniti u Engleskoj.
@song: Naravno da je tako. Ali da bi golman dosao do velikog kluba treba da ispunjava neke uvjete, npr da se istakne sa nekim paradama, da je siguran u 16-cu i da ne pravi greske. Ovo zadnje jeste relativno jer svaki golman grijesi, tako da se tu gleda da gresaka ne bude previse. Mislim da Begovic spada pod golmana koji ne grijese bas puno. Takodje je siguran u 16-cu. Ali vjeruj mi, covjek brani ono sto se mora odbranit. Drugim rijecima, da ne odbrani bio bi kisks. Eto toliko. E sad malo pogledaj oko sebe odnosno oko njega. Takvih je golmana puna Evropa! Begovicu nije 19 godina pa da sad mogu reci treba ga gurat....Za mene je on dobar prosjecan golman. Ni manje ni vise. Sto se tice reprezentacije, daleko je najbolji golman. I mozemo reci da imamo solidnog golmana. Ali ovi nasi glupani ga dizu u nebo kao da je Kahn. Ja bi volio da jeste ali nije! To su oni iste neznalice koje su mislile da je Dzeko najbolji na svijetu i da je Susic ekstra trener (bilo ih je 2009-te masovno!!!)
Golman je dovoljan. Slazem se. Ali opet moram ponoviti: nije nista ekstra. Naravno da treba kvalitet. Ali nemoj zaboraviti da je u Engleskoj mnogo lakse biti golman nego npr u Njemackoj, koja je puna dobrih golmana. Ali solidan je.Sto se tice stopera: . nadam se Bickakcicu koji je se oporavio i opet dobro igra. Ako zatreba tu je i Kolasinac. A racunam svakako na Zukanovica. Znaci ako bude optimalno s lijeve strane Kolasinac, Spahic, Zukanovic....ali problem je desni bek. Mujdza ne igra. Stalno povrijedjen. I da se oporavi, daleko od je one dobre forme. Zamjene nema. Avdija vise krilo nego bek. I brine me to kad ce vise neko spostaviti red u igru, neku taktiku, neki plan! da vise jednom povezemo poteze. da igraci shvate da kad jedan prima loptu svi trebaju da se spremaju i nude. da odbrana ne trci za lotom kao mravi svi odjednom!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)