Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Begovicu hvala na svemu. Podrzi repku. Bices jos veci.
Asmire legendo aferim na ljudskosti i pristojnosti. Branio ne branio više za nas uvijek ćeš bit naša legenda i rado vidjen. Ali da ljudi u savezu nemaju obzira da ostanu u kontaktu, ili da informišu igrača kako stoje stvari u repki to mi nije jasno. Tu se opet vraćamo na naš krkanluk.. Kako god puno sreće i uspjeha
Fin, kulturan, vaspitan momak...vrhunski sportista, patriota, uvijek je bio uz BiH, a evo i sada to radi. Jedini golman kojeg smo ikad imali u Engleskoj premier ligi, koja je najjaca liga na svijetu...i jos puno toga.Ovakav tretman sigurno nije zasluzio!
Podrška za našeg Asmira ! I ako trenutno ne brani u svom klubu po meni je jos uvijek najbolji u BIH repki !
Begović mi je zaista drag, želim mu sve najbolje i hvala mu na svemu što je uradio za reprezentaciju. Ali realno, nije više tako dobar kao što je bio. Imao je svoju životnu priliku u Ligi prvaka u Čelziju, nije iskoristio i od tada je u silaznoj putanji, tako da i ne zaslužuje poziv u reprezentaciju.
Čovjek nije branio 2 i po mjeseca. Howe ga je povukao s gola zbog nediscipline, a o tome je i Prosinečki pričao.
Gospodin uvjek bijo. Pozdrav Ministru odbrane.
@PrdinaZvizga Ćuj bijo; i osto!
Hmmmm
Za mene licno Enver Maric i Begovic naj bolji golmani koje je BiH ilada imala. Ovo je sada smijurija ko od golmana dobija pozive a ignorisu gospodina Begovica. Sramotno se ovako ponijeti prema njemu nakon svega sto je dao za BiH
Bega je pravi kapiten. A ne Dzeko Šaban.
Korektno bi bilo, ako samo radi njegovog doprinosas repki, da je Prosinečki lično kontaktirao Asmira i obrazložio mu zašto ga neće biti u ovoj rundi kvalifikacija. Respect for Bega!
Sretno Bega! Ziv i zdrav bio! Hvala na svemu! Da ne trosim slova o mafiji u NSBiH, suvisno je...
Ljudina je Bega...vratit ce se on.
gospodin,lafčina,patriota a kao golman ispod prosjeka.odličan bi bio sa saveza i danas predstavlja u svijetu!
Gospodin. Svaka cast na podrsci i sretno u buducnosti. To su za golmana najbolje godine.
Realno lik s ponosom može u penziju.. Jedan od najvećih golmana na svijetu
Begovicu ti si najbolji ikada golman u rep. samo nastavi da igras i budi strpljiv, vratices se ti medju Zmajeve.
Kakav Hasagic jadan ne bio? Gdje je ta smlata branila u zivotu?