Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosanski bedem
Rekoh u jednom komentaru prije neki dan,jedna od najsvjetlijih tacaka nase reprezentacije...momak je uvijek na nivou
i igra svaku utakmicu, za razliku od nekih reprezentativaca.
prelijep je :))
Zaboravili su u statistici da je dao gol ;)
Svaka cast Asmiru ali i konkurencija mu nije bas tako jaka... Kako vrijeme prolazi sve manje dobrih golmana a i stopera bo'me... Svi hrle u napad, napadacki ovo ono...tika taka. Ne valja to nista.
Bez ljutnje od doba MEHMEDA BAZDAREVICA Bosna nije imala igraca, On nam moze donijeti u brazilu mnogo radosti. Nas naj vazniji covjek u brazilu!!!!!!!!!!!!
Asmire,dobar li si :) Uhh..
Izgleda zdrav ! :)
zasluzuje u veliki klub da ide..
gospodar stativa. on ce bit i najbolji golman SP-a
zao mi je sto nisi prije stao na nas gol nego u 24godini..vjerujem da ces ti bit igrac sa najvise nastupa za reprezentaciju i nas brend..jos nisi dostigao svoj limit i radi toga sam sretan
Naucio od ćika Piplice :)
to kraljuuuuuu
Naredne godine ce biti Asmirova dominacija kad bude imao odbranu pred sobom a ne kao sad on jedini u odbrani, svaka cast majstore