Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda ti ne dao i ne primio ni jednog gola. Dabogda nemao puno posla. Dabogda ti bilo dosadno na golu. Dabogda te zabolila vilica od zijevanja. A ipak, dabogda bio sretan na kraju svake utakmice.
Ma nemoj ga primiti samo kralju !!!!
Nadam se da nece biti potrebno da Asmir daje golove, da ce to obaviti nasi fudbaleri koji su zaduzeni za davanje golova.
begoviću dobićeš na mundijalu 17 golova
a koliko ce dobiti srPija?aha nijedan,posto nece ni igrati hahahahha,ili kao onda kada su ih guzili svi u grupi a pogotovu argentina sa 6 komada,cuo sam da su tada i neki srpcici poceli navijat za argentinu
Nemoj Tita ti, jer ako ti budeš morao davati golove, to znači da jurimo rezultat na kraju utakmice... Ima ko dati go, no sikiriki ;)
Hhahah...i mi isto..da postignes go i odbranis sto vise
Šta više reći? Naš BEGA.
Najveći gospodin u našoj reprezentaciji
ma daćeš u drugom krugu protiv francuske - kad budemo igrali na penale u 7-moj seriji za 5:4!!!!
Dabogda da se bas tako desi ;)
Beg nikad nije bio cicija..
Momak za 10 :) eh da je i meni ovakav talent, visina iizgled - sve bi lakše bilo :D
Jarane, ni ja to nemam, ali zato imam aparat, mašallah. :D