Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ovaj covjek ucini od svoje karijere, celzi mu je presudio za sva vremena.
Prosječan golman
Asmire, daj lijevi žmigavac i skreni desno
Amire, bjezi nazad u Kanadu i MLS, biti ces kralj tamo! Malo si omatorio za Premier ligu i ako so bolji od 35% onih sto brane sada. MLS i cekaj penziju polako, bez brige i frtutme.
Pred Asmirom Begovićem je veoma TESKA odluka gdje nastaviti karijeru I da li imati sedmicnu platu 50 ili 100 hiljada dolara TESKA odluka je kad moras ostaviti sve sto si stvarao godinama I povesti petero djece u Njemacku da bi prezivio I pobjegao od budala I klixovih novinara
Bio je dobar nekad ali je propo u Celziju i nikako da se oporavi a vjerovano i nece nikad.
Klupa ga je vec jednom kostala. Mislim da on nije golman koji se moze odrzati -na klupi. Samo medju stativama moze traziti svoju formu, a ako je nadje, eto i boljeg kluba.
Asmire shebaše te shebaše