Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je on i usicario od karijere koliko je gresaka imao po pitanju odabira kluba! Pa covjek je sam svoje najbolje godine stavio u drugi plan. Nisi za zaljene jer si sam kriv.
Greska mi je mu je ovaj Qarabag
Pomalo čudno, ali da brani još u reprezentaciji imao bi mjesto i u klubu. Ovako, vide svi da nešto fali. Konkretno odličan golman ali ima jednu manu, a to je istrčavanje na ubačene lopte. Jednostavno slabo to radi tj. nema osjećaj. Čak Šehić je daleko bolji po tom pitanju u reprezentaciji od njega. Problem je što je fokus modernog fudbala uveliko na tim golovima iz prekida, ubačenim loptama i slično, za koje je potrebno boriti se u zraku. A golman je glavna karika.