Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni ubijes covjeka, ne dobijes toliko.
Ihhh toliko dobiju Srbi za ubijenih 100 nesrba. Plavšićka odgovorna za smrt hiljada i 10 godina. E što su i ovi pravnici, advokati i sudije najjadnije zanimanje na svijetu!!
Ovdje bi dobio uvjetnu. To je razlika između našeg i njihovog pravosuđa
Mora da su dobre ćuke za 200 milja funti
4 covjeku sa u bih mogli ubit za ove godine. Znaci 4 coeka = 1 sat.
Kod nas bi dobili po 6 mjeseci i izašli za 3
To je pravna država! I sekularna i gradjanska. Koja brzina i efikasnost! Kada bi neka viša sila kod uvela gradjansku, sekularnu i pravnu državu, najprije bi SDA zavrištala do neba!
tako je to u uredjenim drzavama
ejs
Dobio malo manje nego onaj neki dan što je ubio dvije osobe i silovao dvije tokom rata
Zao mi je sto im je propala pljačka, jedan pišljivi sat 250.000 eura dok neko nema sta da jede, samo otimaj go vnima. :)
@gooUser1572119940 U koliko je sati podne na njegovom satu a u koliko 7 ujutro
Malo je dobio
To je primjer pravne države i nezavisnog i nepristrasnog pravosuđa,i to je osnovna ali ogromna razlika razvijenih država i Bosne i Hercegovine...
A kod nas za ubistvo 6
U bih bi dobili maksimalno mjesec dana ,zbog narusavana javnog reda i mira
Omar Mjesecar da ode u London braniti ljude, ovo je nedopustivo!