Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludi križni ligamenti , čak i kad se oporaviš uvijek imaš strah od ponovne povrede , tako da cijela karijera može propasti .
utakmica je bila sve samo ne prijateljska...
Možda je konačno vrijeme da se dovede Mbappe ili će te čekati da se još neko povrijedi pa da igraju Vasquez i Mariano kad bude najteže!
Navijač sam Barce, ali ovo ne želim nikome pa ni Penaldu. Jednostavno, ako si čovjek ne možeš to poželjeti nikome. Ovo je stvarno katastrofa za svakog sportistu. Fakat mi je žao. I to nakon najobičnijeg kontakta, skoro da se sam povrijedio. Baš šteta.
Jebiga napred momcino
Shvatam da se čovjek povrijedi u toku utakmice prvenstva, nekog takmičenja i sl. Ali brate mili, dobiti crveni karton i teško povrijediti nekoga na prijateljskoj utakmici...
Kakav sam ja peh, ja ligamente sjebem u AG-u i evo pauziram 9 mjeseci jos me boli, nece da me operisu traze mi 5 milja maraka, ili da se sebijini puleni uce na meni. A Asensio ce lagano kod Nemec-a kakav gospodin.....
Ovom momku se neda da igra,taman kad je proigrao povrijedio se skroz.Ova povreda psihički može zeznuti igračima karijeru,uvuče se taj strah.
Zaboli nas
eto prilike za jovica da nebude grijac klupe citavu sezonu
@Elda nigdje veze.. Jovic i Asensijo jedan drugom nisu pravili niti ce praviti konkurenciju.. Asensiju su konkurencija Rodrygo, Vinni, Vasquez pa mozda i Isco.. A Jovicu su to Benz, Mariano, Borja..