Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Sweetsex.top
Mogla bi bit' repriza: ' Zlatan doesn't do auditions'
Šta ce ovaj Sefik Dzaferovic nada u 69-oj godini
Mnogi potcjenjuju Wengera. Zaboravljaju šta je uradio u prvih 5-6 sezona u Arsenalu kada je united dominirao enleskom. Pad arsenala nije toliko bio zbog Wengera koliko zbog novih vlasnika koji nisu ulagali u tim, a on je radio najbolje što je mogao... igrali su ligu prvaka svake godine osim zadnje. Borili su se za titulu sa jednim Bendtnerom u napadu... to je ipak trenerska veličina.
Vjerovatno na ovo dosta utiče i Ivan Gazidis... ipak su Wenger i on bili tandem u arsenalu.
Nije to do trenera. Isti problem kao u Hamburger SV-u. Konstantno vrte trenere, a uprava i igraci isti. Nije SAMO do trenera sto igraci ne mogu dati vise. Ako uorava nema sredstva odnosno finansije da dovede kvalitetne igrace, onda ne mogu ni ocekivati neko cvrsto mjesto u top 3. Sta sad treba tipa Chievo da uradi sto ne moze uci u ligu sampiona? Da promjeni 30 trenera? Glupost ziva. Cim je otisao Berlusconi sa parama, Milan je propao.
Ne znam sta fali Gatussu kad covjek vadi maximum iz onoga sto ima. Obzirom na (ne)iskustvo, apsolutno su pogodili sa njim
Dovoljan za 4. mjesto i cilj Milana: Liga prvaka :D
Dzaba im i Wenger ako nece dati para za prelazni rok kakav treba, a njima treba barem 300miliona za pocetak, da imaju barem neki tim koji ce bez problema stici u prva 4 za LS..a dalje i za nesto ozbiljnije ..i napad na titulu..