Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Gooner sve sam rekao sto je tacno. Wenger je maksimalno oslabio Arsenal i to vec godinama radi. Prosle sezone je bio ko valjkom pregazen na Old Traffordu sa 8:2, onda je Francuz nasao prazna i polovicna rjesenja, doveo Per Mertsakera, Mikela Artetu i Benayouna da mu ekipu zakrpe. Godinama forsira vec odavno propalog Rosickog koji nikako ne pruza dobre partije. Dovoljno je reci da je stavio Emanuela Frimponga u prvom kolu prosle sezone protiv Newcastlea, i zavrsio mec 0:0 a taj kloc Frimpong je dobio crveni karton.Onda je placao neke anonimuse po 14 miliona eura kakav je Oxlade-Chamberlain a nista nisu prikazali. Kada jedan Bradford iz cetvrte lige dodje u sudar sa Arsenalom u kupu i vidi Arsenalovu balavurdiju od 18 19 godina njima se igra protiv takvih i normalno je da Arsenal posto nema ni vodje ekipe, ni autoriteta a niti starijih igraca gubi redovno. Sve gore sto sam naveo je istina, to je tako, naravno hejteri ne mogu nista drugo nego udarati minuse.
Cuj ovog rooneya bolida, on nesto prosipa pamet.... Vermaelen ce biti spreman, plus Mertesacker i eto odbrane. Desno Sagna, lijevo Nacho. Neigranje Ramseya je pojacanje, ionako se Arteta vratio plus Wilshere i Cazorla i eto sredine. U napadu lijevo Podolski, desno OX i u sredini Giroud. Ne vidim gdje je problem. Jedini pravi izostanak je onak Walcotta, ova druga dva panja su samo pojacanje. Uostalom, uopste ne ora znaciti da je Walcott povrijedjen ako se sepao nakon sto je sjedio na klupi pa otisao davati intervju. Misici se ohlade pa boli. A onaj bolid sto govori Wenger napolje je nenadjebiv. Kakva greska samo svakom dati net u ruke.
Al najjače je da niko od igrača koji odu iz Arsenala nema problema s povredama ( osim možda Nasrija)
mexikanac, idi prosipaj ublehe negdje drugo!!
Skinut koef. 33. Javite mi se na mail i poslat ću vam sljedeću besplatnu informaciju koju dobijem iz Meksika. Radi se o prelazu s većim koeficijentom ili konačnom ishodu utakmice. Ovisi što mi jave. Ništa ne gubite, možete samo dobiti...Mail: [email protected] Ovaj par s kvotom 33 nisam s nikome poslao. Postavljen je kao dokaz da imam provjerene informacije iz Meksika koje mi javljaju dva frenda potpuno besplatno. Drugi vas lažu da plaćaju parove i po 500 eura ali to je čista prevara. Ja ih dobivam svaki tjedan/vikend potpuno besplatno. Neću vam ih prodavati, prvo ću vam se dokazati. MEKSIKANAC.BLOGER.HR
Wenger napolje. Nista nije osvojio od 2005 godine. Izgubio finale Liga kupa od Birminghama a onda te iste sezone taj isti Birmingham ispao u Championship. Ispao u Liga kupu ove sezone od cetveroligasa Bradforda. Prodao Fabregasa, Adebayora, Van Persija, Nasrija, Clichyja a doveo prazna i polovicna rjesenja kao sto su Chamakh, Giroud, Sagna, nekakav Abu Diabi, kretenska i polovicna rjesenja su i ranije bila prisutna primjer otjerao je Laurena a doveo Ebuea, covjeka koji je kriv za masu utakmica izgubljenih. Nije mogao naci golmana da valja doveo Jensa lehmana pa ovaj fasovao crveni karton u finalu Lige prvaka, i izgubili od Barcelone. Arsenal godinama vec, a to je narocito poslije 2004 godine vidljivo iz sezone u sezonu sve je slabiji. Ove sezone nece izboriti Ligu prvaka a iduce cak nece izboriti ni Evropa ligu. Francuz je nacisto poludio. dovodi djecu, nema vodje ni kapitena ekipe, odbrana mu je katastrofa, golman pogotovo, nema playmakera u sredini a pogotovo cistaca kakav je Viera.
Treba tu dodati i Gervinha koji se do prije 3-4 dana lomio po africkim njivama, ako i bude igrao vjerovatno ce biti vrlo umoran.
Ako Ramsey ne igra to moze biti samo pojacanje, al sto se odbrane tice tu ga puse, nemaju trojicu standardnih branica, jos ako se ne oporave do meca s Bayernom primice tricu i kuci i u gostima, a tako im i treba kad imaju levata za trenera koji trazi napadace pored onako suplje odbrane