Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da vam ja kazem jednu informaciju dobro obavjesteni novinari.Treba nekad i provjeriti sta pisete,malo potraziti informacija a ne samo kao telad kopirat i pisat.Naime,PSG je u sklopu dogovora pri odlasku Anchelotia iz PSG-a stavio mu jednu zanimljivu klauzulu a to je da ne smije dovesti ni jednog igraca iz PSG-a ove godine u Real.Dakle Ibra ne moze u Real ni da hoce bar do sledece godine.
Da sam Ancelotti i ja bih poveo prgavog Svedjanina. A za Ibrakadabru bi to bila velika sansa da eventualno u poznim godinama podigne najprestizniji pehar. (usput budi receno, mislim da je lik poslije Zendena i Anelke, najveca kurva danasnjeg nogometnog fudbala)
Nesporna nogometna karijera, ali je kao covjek cista nula
''S druge strane, Daily Mail se baš ne može pohvaliti vjerodostojnošću, novinari i urednici londonskog tabloida dosad su već na Emirates selili Luisa Suareza, Waynea Rooneyja, Stevana Jovetića i Gonzala Higuaina.''- oni su ga selili i nisu ga preselili, a vi ste Higuaina vec davno preselili u svom clanku ''Higuain POTPISAO za Arsenal za 28 mil eura'' sto se pokazalo netacnim, zato tishu K(l)ixovci.....
Pa to se zna. Zlatan je igrac koji Ancelotiju donosi titule.