Veliki povratak već 9. januara
0
Arsenal stavio Henryja na intenzivni program fitnesa
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo smeće ba, IGRAČINA...Iako ima 34 god. još nije za staro gvožđe.
Veliki igrač se vraća u premier league pa makar na kratko jedva cekam da ga vidim opet u arsenalovom dresu
arsenal nema arapa (bogatih vlasnika), a sponzor im emirates?? ljudi pratite li vi fudbal uopšte???
Come and see: http://dnevnisport.blogspot.com/
arsenal nema rusa,arapa,kralja,pokrajinu,mafijasa... pa da mogu ici u minus,kada bi imali bogate vlasnike ili podrsku drzave(dijela drzave)..od vecih klubova su samo arsenal i bayern u plusu...ako nema vecinskog vlasnika,onda rade kao i svaka firma,cilj im je da budu u plusu...arsen izvlaci maksimalno iz ovih igraca..jedino bi fergi bolje radio
Bice ga ljepo vidjeti u dresu arsenala
Ma neće on ništa pokazat nit će uopšte Arsenal sa njim jači biti. Davno je on ispuhao.
Nema ništa od arsenala ako ne dovede Del Piera ili Pippa Inzaghija.....
ja i tvoja stara za novu
Ovaj Wenger nije normalan. J*b\'o bi se al\' da mu ne udje! Odrijesi kesu mangupe i ne dovodi igrace u zimskoj dobi svoje karijere. Arsenalu poslije ovog transfera fali samo jos debeljuskasti Ronaldo, Rivaldo, Beckham... mozda nagovorimo i Zidana na comeback!?
Legendarni napadac ali i smece od covjeka... u svakom napadu lopta je morala preci njemu preko noge cak i ako je neko drugi u boljoj poziciji, inace se umisljenko istresa na suigrace (radi cega je i izletio iz Juventusa). Francuz, skokni malo do Irske ako si faca.