Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prst gore ako si neizmjerno sretan zbog pobjede Velikog kluba i Velikog trenera i crvenog kartona super Mariaaa :))
mancini j&$%#m ti sve m.r.t.v.o. znaci eto ti balotelli nemoze zavrsiti ni jednu utakmicu zbog njegovih gluposti ces izgubit titulu...davno je trebo dobiti crveni jos u prvom poluvremenu...pu trenera i gov.a.n.a. uvodi teveza koji vise voli igrat golfa u argentini nego pomoci timu da dodje do titule...plus kolarov na klupi koji je zadnjih par kola najbolji igrac city-a... dzeko idi iz city sto prije!
vi ste jedne picolle budale .. ko Dzeko ? ko Kolarov ? Balotelli sono igrac de tima Italia .. nacional ekipa.. mora biti u formi za prvenstvo.. reko Silvio .. mora da slusati...inac eBunga-Bunga boli guza..
Volim te BOSNO Volim te BOSNO volim te volim te volim te Bosno .. tvoj Kralj ...
Ovaj kreten koji je pisao tekst ocito nije gledo utakmicu jer je arsenal bio bolji svih 90 minuta i trebali su dati 5-6 golova..
mozda je i bolje sto ne igra,manja odgovornost...
@realista, je*em ti pleme ono ust*sko, idi na onaj dnevnik . hr pa se gu*i za onim svojim usta*ama, Vidim pišeš pjesme, duhovit si VRLO, svršim ti u GRLO!
Mancester siti ZERO POINTS.
baloteli je najbolji jes majke mi odma poslije zebe.on pa zeba
DA LI JE OVAJ KRETEN OD NOVINARA UOPŠTE GLEDAO UTAKMICU?
U prolazu Mancini je reko, dijamant je pravi Edin Dzeko, nosimo ga svi o svome vratu, dali smo mu dzabe velku platu, a on sjedi samo klupu gladi, posle klupe pada po serdzadi.
drago mi je što su izgubili i nadam se da ovaj mančini nikada neće ništa osvojiti u svojoj karijeri jer je jedan obični kloc koji baloteliju viri iz šupka
U Sitiju tvrde klupe, pa zuljaju Dzeki dupe, al\' je Dzeko pravi fanta, dupe mu od dijamanta, pa mu klupa nis\'\' ne moze, jer je Dzeko tvrde koze.,
Stvarno je Mancini jedini krivac situacije i citju i ako treba nekog mijenjat to je on. Veze on nema sa taktikom i igrom uopste.
skine*
Dzeko 4. gola dao i posle toga sjedi na klupi....ehhhh moj Mancini ti si kreten nad kretenima. Hoce da ovaj poraz skrivi na Balotellija, da sa sebe skina paznju
ovi treneri inozemni izgleda rijesili da uneste ove nase reprezentativce dzeku medunjanina ibricica pa i doskoro misimovica izgleda nasim igracima je najbolje u njemackoj