Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ga Arsenal kupio jer kao sto rekoste nije nikad ni potpisao ugovor sa Barsom, nego ga je doveo dzaba, samo mu je dao malo para i naravno pruzio sve uslove da se razvije. Takav je inace Arsen Wenger \"majstor za mlade talente\" koji skuplja talentovanu sirotinju i sto jest jest daje im sve uslove da se razviju ali ipak je to preuvelicano predstavljeno. Kao veliki majstor i bla,bla, kad osim u engleskoj ne moze se ni potpisati profesionalni ugovor sa 16 godina. A i on papak, niko ga nije otjer\'o nego je otis\'o fino, a sad se kao zeli rado vratiti u \"svoj\" klub. Arsenal mu je pomogao i Barsa ga ne treba tako da mu je bolje da ostane tu gdje i jest. Pogotovo za tolike pare. Ovo je samo pisanje da se prodaju novine i dobiju klikovi.
i da vrijedi toliko (a ne vrijedi) nije on klasa xavija i nikad ga nece moci zamijeniti (ako uopste postoji igrac koji moze zamijeniti xavija)
Poslije one utakmice kad je Barceloni poklonio gol,trebao je ostati i ne vracati se u London govno jedno separatistichko!!! ODLAZI IZDAJNICE!!!
Sta ima Fudbalski analiticari. Prosla sezona, 36 nastupa,19 asistencija i 19 golova. Vi ocito ne gledate utakmice Arsenala i niste kompententni da pisete komentare.
Plako ko pi.ckica mala: \"Hocu!!\" Ko dijete malo kad nesto hoce sto nemoze da dobije. Nije mu bio dovoljan jedan od pet najvecih klubova na svjetu pa mora u bas najveci. Pohlepna sto.ka. Ali vec si super odigro za Barcu prije koju sedmicu kada si imo fenomenalnu asistenciju Messiju.
malo..kad je dzeko dobio onakave pare, a onakva kloc..ovaj bar zna da igra
Nek ide genetski modificiran pacenik. Mogao je ici bilo kada, al\' genetska mama ne da novcice.
\'ta ce fabregas ja mu kroz noge probacivo
Nek ide vala draze mi je viditi jednog Wilshera koji gine na terenu za arsenal nego ovog smoklju
bolje da dovedu luku modrica. MI HRVATI!
ma nema sanse da bobiju te pare .... a sto se tice ovih navijaca ...nije mi jasno kako ne mogu shvatiti momka koji hoce da se vrati u svoj grad... da igra na stadionu uz koji je odrastao... i da igra u vjerovatno najboljem timu ikada za vjerovatno dosta vece pare i uz igrace od kojih moze nesto nauciti ... neka mi neko nadje jedan dostojan protivarument !!!
problem je u tome sto sumnjam da bi iko bio spreman dati ovoliko novca za igraca koji jeste predobar na toj poziciji ali je stalno povrijedjen nazalost uostalom ako bi barca dala ovoliko novca arsenal bi ustvari bio na velikom dobitku jer bi sigurno za duplo manje novca mogli dovesti igraca koji bi ga mogao zamijeniti a i koji bi igrao vecinu bar sezone
poglabaj ga malo kataloniji smrdiš na vnago
shvatite ga, želi da osvoja trofeje, u arsenalu to ne postoji, nije u stanju da osvoji trofej sa onim fosilom od wengera. xavi još malo pa će završiti karijeru, taman je fabregas jedini pravi naslijednik xavija.
Idi nek te djavo nosi, ciganine katalanski.