Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nikada mi nece biti jasno.... zasto smo se rastali nas dvoje", kaze stara pjesma cupavog Biscanina, a mene uvijek fascinira KAKO KAO KAKO neki igraci poput Suareza, Modrica ili Carolla budu prodati za tolike MILIONE a ne vrijede ni POPISHANE bobe (sto se i dokazalo sa KLOCINOM Carollom) .... dobri menangeri, sta li je.........???
neka neka, mora i liverpool kupit nesta ako ce vec suarez ici :D YNWA
hehe ne vrijedi on ni kolko tevez vrijedi 10 mil (jest da mi nevolimo teveza radi dzeke) al stvarno nevidim da je ovaj nesto bolji igrac od njega a slicni su i po igri ai po ponasanju. a Jovetic preso u Man City za 27 mil eura, ocito je da Arsenal nezna trosit pare, potrose na jednog sve a ostalo ce juniori igrat.
Pogodili su se u brojevima , samo jos redoslijed :P
Za te pare mogu dovest dva bolja napadaca
46, 64, isto je to ba :D