Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi najvise volio da ode u real pa da vjerni navijaci barcelone pocnu navijati za real :D :D
Za njegovu karijeru to bi bio najbolji moguci potez jer za razliku od shity-ja u Arsenalu bi imao mnogo bolje uslove za napredak.Svakako su bez obzira na novac koji shty trosi za njih institucija.Kakvi reali i borusije,Dijamantu idi u Arsenal i opet ce ti se vratiti osmijeh na lice. In Arsene we trust!
i vi ga do sad nabrojaste 500 klubova koji hoće DŽEKU
Drage kolege kladioničari sretno danas u izboru parova. Posjetite moj blog i pogledajte moj rad. Ponosim se svojim zarađenim novcem. Svi koji ste se ikada kladili znate da nije jednostavno zaradit novac u kladionici, tj. da treba puno znanja al i onaj faktor sreće. Tim više moji dobici dobivaju na važnosti jer sam pokazao da kroz 4 mjeseca s pametnim ulaganjem mogu zaradit jako lijep novac. Ako vam treba pomoć javite mi se na moj mail: [email protected] A blog možete pogledati www.tipstar1x2.bloger.hr TRENUTNO STANJE (OŽUJAK) : ULOŽENO: 4 650 KN, DOBITCI: 7 365,34 KN, TRENUTNI PROFIT: 2 715,34 KN TRENUTNO STANJE (SVEUKUPNO) : ULOŽENO: 22 400 KN, DOBITCI: 35 592 KN, TRENUTNI PROFIT: 13 192 KN
DIJAMANTU dodji u Dortmund pa da haramo evropom. Reus, Götze Kagawa, Dzeko. Nebi nam bilo ravnih. Bundesligu poznajes dobro, a ne zaboravi i 82 000 vatrenih sa juzne tribine
kakav dzeko u dortmund pa za njega je Lewandowski izmislio fudsbal
pravi klub za đeksona,da mu menađeri nisu razmisljali o parama sad bi bio kralj u arasenalu,a ne zadnja rupa kod bolesnog talijana,ovi imaju para za bacanje pa to i rade boli ih ocel đeko igrat il sjedit na klupi,trenutno imaju igrace koji se forsiraju tako da je đeko kupljen samo zato da ne ode kod nekog u konkurenciju,pa ako dadne koji go dobro i jest,al ni takva igra uprave mancya nece im pomoc da osvoje titulu,ustvari nece nista osvojit,a ja mislim ni iduce sezone,jednostavno nema srca u njihovim igrama,jer samo razmisljaju kako ce podic platu za 10k funti
vrati se ti care u Bundesligu,. tamo si na svom\' nek se Englezi laktaju i guraju ti idi fino u Dortmund igrat fudbal ;)
I tata bi sine...
Mogli su se ovi novinari raspitati malo prije pisanja ovakvog posta, fakat za nas prave navijače Arsenala je glupo kad čujemo ovakve gluposti. Prvo sto ce doci sigurno Podolski, drugo sto Persie nece sigurno otici. Opcenito novinari u BH se petljaju u sve, a uopste ne istraze pozadinu priče, ne zaključe neke stvari logično. Al et još jedna stvar i da Dzeko dođe, a sigurno nece, ima li bi X kvazi navijača koji bi sve znali o Arsenalu odjednom op.a ? To nikome od nas ne treba. Moje misljenje je da Dzeko ide 2013 u Juve ;)
dzeko je jedino za reala...u arsenalu bi prosao jos gore
http://sportski.net.hr/na-rubu/nema-do-bosanca-najljepse-grudi-britanije-i-edin-dzeko Edo sine samo ti ovo karaj , zavidne duše mogu da ti samo puše zajedno sa damom Gemmom Atkinson ;)
oko bjezi ti iz te smetljarske lige .satro jaka liga
hajde dzeksone, imaj pameti i dodji u arsenal. wenger bi te vratio u zivot, a sa rvp-om bi cinio najubojitiji tandem na planeti. rvp ionako nije klasicni napadac, vec onaj povuceni, i zato u arsenalu nikad niko ne kupi centarsuteve koji dolaze sa krila. pa walcott bi te hranio loptama, on samo ubacuje u peterac gdje rvp-a nema.
J U V E N T U S forever nama ne treba - imamo MATRIJA
Jesu li to u Arsenalu klupe udobnije ?
Ode Džeko da smeta u Arsenalu ! aahahahahahhahaa