Ništa od transfera u Barcelonu?
0
Arsenal odbio 30,5 miliona za Fabregasa
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav Cescu iz hrvatskog stolnog grada Mostara!
da ponudi barsa 50 miliona ovi bi rekli da ga be zele pustiti ispod 55 miliona, e sta ti je sport danas
svaka čast majstore hahaha
1.) http://dalje.com/hr-svijet/svecenik-seksualno-zlostavljao-cnn-ova-voditelja/25905 2.) http://www.hrsvijet.net/index.php/hrvatska/index.php?option=com_content&view=article&id=2273:sveenici-seksualno-zlostavljali-ake-u-jezuitskoj-koli&catid=5:svijet&Itemid=72 3.) http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/35615/Svecenici-seksualno-zlostavljali-gluhe-ucenike.html 4.) http://www.javno.hr/news/EU_i_svijet/18526/Suspendiran-21-svecenik-seksualno-su-zlostavljali-djecu.html 5.) http://www.tip.ba/2011/04/13/austrija-katolicki-svestenici-od-1960-do-1980-seksualno-su-zlostavljali-vise-od-800-zrtava/ 6.) http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/za-seksualno-zlostavljanje-optuzeno-94-svecenika-katolicke-crkve.html 7.) http://www.vecernji.hr/vijesti/nagradivani-zupnik-sumnjici-se-seks-dvije-maloljetnice-clanak-303628 Pisao bih ti jos, ali ne daju mi dovoljno znakova. Obrati paznju na stavke 4,5,6 koje su bitne zbog brojnosti, a 2,7 zbog okrutnosti... ovaj nas olos od hodze je mila majka..
Ne znam zasto tolika zelja za njim..dobar je, ali ima boljih i ne vrijedi 40 miliona. Ali je sladak, svidja mi se i volio bih da mi ga zabije u moj stolni pakas.
Treba Cesca ostaviti na miru.Barca ima malog Alcantru koji je veći talenat od Fabregasa,samo mu treba dati šansu i umalo da zaboravim ne treba ga platiti 40 mil jer već igra u Barci :)
Pozdrav Cescu Fabregasu od CRO-ove mame!
kad vec toliko zele fabregasa ja bih im ga dao,njega jos 20 miliona za messija
samo špekulacije...i opet šepekulacije...pa do kad???
i kazem ja njemu, on meni reci, al nista on sto ja njemu govorim da to, on i dalje svoje, reko nece zato kad sam, ma kakvi nista on, nece ni da cuje, reko de slusaj sta ti pricam, ja kad sam iso, on samo glavu okrece, tako da u japanu nema vise zaebancije.