Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.
Ma prodajte još to malo što ima i hajte u penziju
istina. al nemoj o parama. arsenal nije zadužen kao united koji ima preko 400 miliona dugova. gdje su im pare od titula?
Saide glup si ko felga, barselona i mancester su u medjuvremenu osvajali sve redom a arsenala bolan nema nigdje, u sta je ulozio 600 miliona? dje su te pare? sta, pravio stadion jel? haha
To je jos jedan dokaz da je i ovog kretena RVP prodao na vrijeme i da je ucinio pravu stvar, wagner resen je zaista izraziti desnjak u sporskom ili ako hocete nogometno biznisu.Veliki sam ljubimac Arsenala i wagner je moj fan tako da mi je drago sto je ovako ispalo, i zbog onog rogufsona.