Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
United i arsenal se bore da ne uđu u ligu prvaka...
A što čudo? Uzmi Evropsku ligu i eto ih u Ligi prvaka.
u biti ne moraju ni osvojiti ligu uefa ako Chelsea dogura do finala. tako da eto, ko je sretan, ni u hali nije gladan.
osvojice ligu evrope i eto ih u ligi prvaka
Sudija je kriv!
Unitedovi igraci namjerno bojkotuju, sad im i Ole ne odgovara. Misle da ce Ole da dobije otkaz kao i Mourinho jer je zvjezdicama mrsko da se bore, pa onda im trener nije dovoljno kvalificiran ili ne odgovara. E nece moci vise tako, ocigledno je postalo da nije problem u treneru, jer nemoguce je da ko god dodje da nije dovoljno dobar. Mnogi ce se razocarati ovo ljeto kad ih se proda u neki klub i dobiju duplo manju platu. Da bogda propali sve i jedan.
Wenger bi ih vjerovatno odveo u LP, i to sa mnogo losijom ekipom. Znaci, danasnje ekipe Arsenala i Man. Utd-a su zakurac, nema tu materijala da se uradi nesto konkretno.
Osvajač Lige Evrope se kvalifikuje u Ligu prvaka. Arsenal je u polufinalu. Čudo? Pa, ne baš.
Nek se dogovore s Barbikom da im puste EL i nek se tako plasiraju u LP, opet ce Englezi imati mozda 5 klubova u LP sto je jako dobro za nas neutralne.
Ne moze 5 klubova samo 4 mogu ici
hajde sad iskreno imaju odlicnu ekipu samo jos malo truda treba Auba Laca Sejo Ozil.... samo trud red i disciplina i daleko ce dogurati mozda nekog jos dobrog stopera pored koscienlija dovest umjesto mustafija nekig a njega prodat pod hitno
@manijaci1921 treba Arsenalu mnogo promjena. Auba i Laca su jedini igrači vrhunskog nivoa u ekipi. Trebaju dva stopera, desni bek, dva krila, centralni vezni... ujedno se trebaju prodati: Ozil, Mustafi, Xaka, Iwobi, Lichtsteiner... Ima tu dosta posla na ljeto a neće Kroenker dati mnogo kesha.
hajde sad iskreno imaju odlicnu ekipu samo jos malo truda treba Auba Laca Sejo Ozil.... samo trud red i disciplina i daleko ce dogurati mozda nekog jos dobrog stopera pored koscienlija dovest umjesto mustafija nekig a njega prodat pod hitno
Da pitam nešto, ako Chelsea osvoji Evropa Ligu a Arsenal bude 5., ide li Arsenal u LP?
valjda trebalo bi
@ADsa po tom ispadne ako odu arsenal i chelsea u finale kako bi i trebalo da bude, ARS je opet u LP .. a mozda se zato i sprdaju sa ligom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakvo cudo, uzimaju ligu evrope i to je to
Bez Kolasinca su katastrofa.