Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio jednom jedan arsenal .....
Eto još braće muslimana u muslimanskom klubu Manchesteru. Sve najbolje Nasriju :)
pa ti si glup, lokalni navijaci jel? kad se sjetim kako je raja prije navijala za Jedinstvo iz bihaca pa kad je otisao u 2ligu bilo je prpa.. ili za Newcastle sad niko ne navija kvazi man. utd je sad privilegija osvajaju titule.. mene kad pitaju za koga navijas u spaniji za Bilbao, i to zato sto je tradicionalni tim i ima po meni burniju proslost od pola ovih elitnih timova.. zz
TEVEZ napolje i to je to
Arsenal dogodine ne igra ligu prvaka. to je sad sasvim jasno.
Pa arsene wenggeru, kukava ti majka, sta to radis, mislis da je ona balavurdija spremna da vas uopste odrzi u ligi, kamo li nesto osvoji!?
sad će Samir i Edin moći surađivati
Još jedan musliman u Manchester Cityju nakon što je prvo musliman presjednik ga kupip pa potom došli Yaya i Kolo Abib Toure, (prešli sa kršćanstva) potom tu je i Edin Džeko, Imaju Abdi Ibrahim iz Norveške i Abdul Razakiz Obale Slonovače takođe u Manchester Cityju. Pored toga evo sada i Samir Nasri. Lagano mi muslimani preuzimamo svijet fudbala. Gotovo da nema klubova osim fašističkog Širkogo Brijega ili tačnije Lištice za koji samo katolici mogu igrati, ostali klubovi su manje više multi etnični. Kako je lijepo bilo vidjeti splitski HNK Hajduk kada je prvi put u njegovoj 100 godišnjoj historiji kapiten bio musliman Senijad ibričić ili vidjeti Adema Ljajića u Partizanu. Naprijed braćo :)
mi se pustimo vjere a ja ti u usta serem :))) moze???
IZDAJICA WENGER IH SVE NAPRAVIO IGRACIMA I OVAKO VRACAJU
Uhh pa Man City če da bude jak ko Barsa
dzeko mi te volimo
MANCINI BUDE TRECI I LJUDI MU DAJU SANSU, DOVEDU MU POJACANJA I OVE GODINE NE GINE MU TITULA A MI MIRZU NAKON DRUGOG MJESTA OTJERASMO, RASPRODASMO SVE STO JE VALJALO, DOVEDOSMO PLISANOG BJELOSVJETSKOG HOSTAPLERA I ISLUZENOG CHETALJA NA GOL...STA NAM RADI MAFIJA TUGO GOLEMA.
tevez kvari timsku igru onog city-a, kad igraju bez njega i sa njim ko nebo i zemlja, tevez outtttt
Arsenal puca po šavovima
Ne vidim šta je tu čudno? Za te klubove što su 5. 10. 15. 20. i navijaju samo lokalni navijači. Kakva je logika da neko iz Bihaća navija za Bosnu Visočku? :D ...
Da se i ja oglasim saopstenjem: Dajem casove fudbala DJECI MLADJOJ OD 18GODINA. Vas Arsen.