Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I plus imamo nekakvog novog Messija sto ce u Barci igrat za koju godinu. Pa ubicemo ih 2014 u Brazilu.
hmmmmm...nista prvi
pa imali koji Bosanac u Evropi, da nije velika nada, i nogometni dijamant......niđe veze
ti mora da imaš ružnu njušku pa si ljubomoran. Nego kako ti znaš na šta se pederi pale? Da ti mozda ... :)?
I ovog ce prodavat 1000000000000000 godina. A sarajevo - kix ce sve fino da zabiljezi. 3 put URA!
Stara priča. BiH ima svaki dan novo svjetsko čudo! Čovjek bi posmislio da smo prvaci svijeta u svim sportovima koji postoje na dunjaluku, i to godinama. Kad ono jok - samo u sjedećoj odbojci! Haha, idioti, paćenici, jadovi... Kako samo dobro lažete sami sebe! Toliko kvalitetno da ste tu gdje jeste!
kako bi ga posedovala ...:)))
Mali ima potencijala al u ku*cu...Ima facu na koje curice i pederi mogu svrsavati i to je to...
Haha mali isti Ronaldo :)
ima da curice propiskaju !! PS. cudo nismo izvoznik dijamanata !!
Hahahahahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahaha
Dok se za Edina Dzeku ovih dana otima pola nogometne Evrope, stvarno jos ovo sedmicu nisam procitao nista smijesnije.Super ste stvarno samo tako nastavite.
MAŠALA.LIJEPO JE VIDJETI DA NEMA ZIME ZA REPREZENTATIVNI FUDBAL,A ISTO TAKO JE LIJEPO VIDJETI ALMIRA U BORDO BIJELOM IZDANJU.
al bi ja ovu Severinu i Evu mendes voolio posjedovati na odredjeni period,ne bih silazio s njih,dobro mozda i bih jedino kad one malo na mene skoce i zamijenimo poze !
i lici malo na starog dijamanta.
Trebate vi domaci dijaspori lizati zadnjicu sto vas predstavlja pozitivno u svijetu...
u zadnje vrijeme sve nesto nalaze \"mlade zvijezde\" ... nahvale ih na sa-x covjek bi pomislio radi se o svjetskoj klasi ... pa ako su toliko dobri sto vec ne igraju u nekom jakom klubu, npr. Macheda \'92 godiste, Lukaku itd... i da se zna nisam navijac manchestera, samo sam naveo primjer...