Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wenger dovodi ove igrace da bi zadovoljio apetite RvP-a kako bi ostao u arsenalu jer mu je Robin rekao da dovede bar tri kvalitetna igraca koji se mogu boriti za titulu i ja ostajem,Tako je i bilo dosao Podolski,Giroud sad sigurno Cazorla jer je vec u Londonu i najvjerovatnije Sahin, gooner4ever :)
gdje ti je lijevi bek ?? ne moze ti 5 napadaca biti u prvom timu :D nema sanse da walcot bude rezerva,pa najbolji je igrac pored rvp,koji ce najvjerovatnije i otici.
jos dzeku i jednog stopera i komotno na titulu. @haya rvp ce 99% otici.
Scesny, Koscenly, Vermalen, Song, Sagna, van Persie, Arsavin, Sahin, Cazorla, Podolski, Giroud Rezerve: Walcot, Chambrlein, Arteta, Mertesacker, Gibs, Djorou, Diaby Rosicky DIVOVI