Poznati učesnici grupne faze
0
Arsenal, Benfica, Plzen i BATE Borisov idu u LP
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U odnosu na proslogodisnju ekipu veceras su falili Fabregas, Nasri, Clichy, Wilshere, Koscienly. I opet prelagano i rutinski. Nema strucnjaka koji su tvrdili da ce Arsenal isasti...
Sta je kriticari ???
Reko sam vam ja, Arsenal ce ove godine sa Frimpongom da lomi sve! Forward! Hvala Bogu pa vidim da ima jos nekoliko ljudi koji vole fudbal! Ko voli fudbal navija za Arsenal ili Katalunjske cige, stim da pola Barcinih \"navijaca\" su oni sto uvjek navijaju za najuspjesniji klub prosle sezone :) Pozz za sve Gunnere!
Autoru: Nije Udinese iz Udinesea, vec iz Udina. \"Najzanimljivija utakmica 4. pretkola odigrana je u Udineseu gdje je domaći sastav dočekao ranjeni Arsenal.\" Ocigledno atlas nisi 2 puta otvorio u zivotu.
MANCHASTER UNITED OSVAJA , KRAJ PRICE!
Ja misliim u pola 6 trebalo bi da eurosport kao uvijek da prenosi
BBB ŠIROKI alo usrašo,drago ti prosao dinamo,pa bola odluci se za kog navijas,siroki,svinjski,dinamo,hajduk,,,jbt vazda mijenjate fas.is.ti
nemate vi pojma.. iako sam navija RM, mislim da ce Arsenal minimalno do polufinala ECC :)
U KOLIKO JE IZVALCENJE SUTRA?
We play with heart, mind, and zest And we are proud to be Arsenal!
eki šta je kritičari!pa kunem ti se da arsenal neče dalje dogurat od1/8 finala
Twente nije prvak Holandije!
Slab ovaj Arsenal, potonuo skroz nema od njih nista
i mi