Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kakvom svijetu zivimo.N smijes reci Kinezu da je zut,Afrikancu da je crn,Indijancu da je Crven,Europljaninu da je bijel,da svijetom vladaju mali musavi Zidovi,odmah si rasist i antisemit.
Nisam rasist ali Konaković nije za premijera...
Nisam ja rasista, nego su oni crnci.
nisi ti rasist, ti si debil :)
Pa dobro cuj covjek je realan ,evo najbolji primjer francuska ,pa sve haman crno (tamnoputo da ne ispadne da sam rasista) ,a sto se tice rasizma kod nas nije toliko izrazen jer nemamo crnaca ,a mi bi bili gori od bilo koga...
Nisam četnik, ali želim Veliku Srbiju...
Cetnici nisu ni postojali kao takvi kada je ideologija Velike Srbije zaceta. Edukacije malo.
Nisam rasista al' mi smeta previše crnaca :D Ti si arigo moralista :D
Ma covjek samo kaze da je previse stranih igraca u mlađim timovima Italije, a oni su većinom doseljenici iz Afrike, zbog toga "previše crnih igrača", to je kao da za BiH igra 6-7 crnaca, nigdje veze s rasizmom, samo čovjek neće da uvoze igrače :P, kao npr. Njemačka
Mozda zato sto bolje igraju.. zasto nikome ne smeta sto su u trcanju svi takmicar crnci, u kosarci 90%.. A u plivanju bijelci ili dizanju tegova opet bijelci.. Ocigledno da uslovi u kojima smo evoluirali su nam dali neke karakteristike..
pa u pravu je lik, pogledajte francusku repku nekad i sad. ;)
Bio bi u pravu ako bi kazao da ih je puno više u odnosu na raniji period, ali on kaže da ih je "previše". To je već sasvim nešto drugo i miriše na rasizam.
"Nisam rasist, ali je previše crnaca..." Hahahahhaahahaha Nisam gladan, al' bi' vola mog'o poj'st !!! Hahahahahahaha
nije da se hvalim, al sam stvarno lijep
nisam rasista, al' nisam ni daltonista... jel' tako Sacchi
Covjek htio objasniti da italija gubi italijene sto je istina jer orginalni starosjedioci italijani nisu crnci.
Nisam vjernik allaha mi..
Vidi Šabana