HNL
28

Armin Hodžić strijelac u pobjedi Dinama protiv Slaven Belupa

Piše: K. H.
Ekipa zagrebačkog Dinama upisala je sigurnu pobjedu u meču 3. kola HNL-a protiv Slaven Belupa na domaćem terenu, a konačni rezultat na kraju je glasio 2:1.

Modri su pitanje pobjednika riješili u prvom poluvremenu. Nakon nekoliko dobrih napada na početku koji nisu krunisani golom, Armin Hodžić u 16. minuti donosi prednost Dinamu.

Bivši napadač Željezničara sjajno je primio loptu, a onda prizemnim udarcem matira nemogućnog golmana Slaven Belupa za vodstvo od 1:0.

Pred kraj prvog poluvremena, tačnije u 42. mintui, Dinamo postiže drugi pogodak. Ovaj put u listu strijelaca upisao se Lesković.

U 46. minuti u igru je ušao i Luka Menalo, a nastup u ovom meču zabilježio je i Amer Gojak koji je na terenu bio od 76. minute. Izet Hajrović svih 90 minuta pregledao je s klupe za rezervne igrače.

Konačnih 2:1 postavio je Bogojević u 90. minuti susreta.

Nakon tri odigrane utakmice, Dinamo je prvi u hrvatskoj ligi sa sedam osvojenih bodova, jedan više od Rijeke i Osijeka koji svoje utakmice tek trebaju igrati. Rijeka u nedjelju igra protiv Hajduka, a Osijek protiv Istre.