Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 2 dana će ga se sjećati samo njegova mater.
jadno je kad mlad covjek pogine a pogotovo kad pogine boreci se za nesto sto nije njegovo a mislio je da jeste!
E mladosti
i neka je koja god budala ode ratovati iz cista mira nek pogine,m treba pologon kakav napraviti za ove zeljne puske i siledzije i nek se ubijaju i ratuju bilje ce biti normalnom narodu makar cemo biti mirniji
Ko je poceo rat?
Glupan.
Nema nista herojski od toga da ides u rat I pogines zbog jebenih politicarcica I njihovih debelih guzica u udobnim foteljama
Žalosno, kao što je bilo i kod nas. Mladi ljudi ginu, a stare prdonje onda drže govor. Poginuo herojski? Šta to uopšte znači? Nema ništa važnije od ljudskog života i volio bih kad bi ovo bio zadnji "herojski izgubljen život". Na kraju, uvijek se sjedne za sto, pregovara i dogovori neki mir. Zašto se ne može sjesti za sto na početku, da se poštede životi?
I srbi misle da su herojski ginuli, a u stvari samo ubrzavali svoj put u dzehennem. Kasnije ce im se pridruziti i istali koji danas bastine tekovine njihove borbe. Tezak ce to dan biti za nevjernike.
Prvo samo budale ratuju drugo ako nemaš druge onda ratuj treće ako baš moraš ratovati onda si hebo ježa u leđa
dok god proizvode oruzje bice ratova i ubistava. treba to pod hitno sve zabranit pa nek se onda sakama obracuna ko hoce
Je li to onaj sto na onom video place i cmizdri prije nego sto ga metak stiize? Pravi heroj nema sta, lol
@klingon Vjerovatno si mlad i ne znas sta je rat a niko ti od stida nije pricao da je plako u rovu mada smo svi cmizdrili kad pocne da gruva. Taj snimak na koji aludiras je univerzalna slika rata jarane. Patnja, bol, strah, neizvjesnost........
Da im bude češće!
I tako ce izginuti mnogi, pa ce se potpisati neko primirje sa statusom quo, a ovi ce reci nase zrtve nisu bile uzaludne. Kako nisu?
Svaki rat je zlo svaka zrtva je gubitak ali nema goreg rata od bratoubilackog u kojem pucas po svome narodu .
Kakva su ovo slova sta je ovo?
Promijenite naziv u Armenski nogometas poginuo tokom agresije na suvereno tlo Azerbejdzana. Nije Azerbejdzan napao Armeniju nego obrnuto.
@JointUnionTM1987 Vecina Aremanca za tvoju informaciju su porijeklom iz Karabaha, ta je regija podijeljenja izmedju danasnje Aremnije i Azerbejdzana, Nagorno Karabah je mali dio ali i najsosporavaniji iste. Armenici su tu digli bunu jos u vrijeme Sovijetamiako su imali autonomiju, nikada nisu htjeli da pripadaju pod Azere. Pitanje je mogu li ta dva naroda zivjeti u miru skupa obzirom na vjekovne krvave obracune koje su radili jedni nad drugima.
To što armenska većina živi ma tlu Azerbejdžana njima ne daje za pravo da tlo otimaju od ove države. Kontaš?