Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po njuskama ovi indijanaca, kao da su dosli iz laktasa a ne ermenije
@Srbosjekac A koja je to zemlja "ermenija" ? na bosanskom i hrvatskom je armenija, na sprskom jermenija. To sto si ti napiso ne postoji
@Srbosjekac glup si. Od tebe su ljepsi sigurno.
Idu dva psa ulicom. Prvi pas kaže onom drugom: - "Znaš li šta ima novo na Bulevaru?" - "Šta?" - pita drugi. - "Postavili nove bandere." - "E, pa to mora da se zalije!"
Idemo braćo pravoslavci!
Zar nije Sarajevo pobjedilo proslo god. u kvalifikacijama za Ligu Sampiona Prvaka Armenije u Jervevanu 0:2 znaci sutra u Sarajevu sa svim igracima BiH iz Inostranstva (citaj Dijaspora) najmanje puta tri za nas... BiH:Armenija 6:0..
Jeste digli prašinu zmajevi zajedno sa prosinečkim kao sa brazilom da igrate. Armenci sakata reprezentacija. Mislim suvišno komentarisati o pobijedi nad njima. Spartance grke nepodcjenujem to je ekipa koja moze svakog iznenaditi. Armenci nisu ništa jači od Fk kikači kalesija )))).
Ljudino jesil gledao Hrvatsku protiv Azerbejdzana skoro bodove izgubili
Kim Kardashian je armenka.
sutra podrska od turaka
Vidi se da je i njih turcin guzlacio 500g..sve zagorjeli ko i ovi karavlasi sa balkana...kad ga anadolijski asker pristavi ili si crn ili si donji...heheheee
I ovi došli vježbati urlanje.
Sutra od 20:45 mogu doći da vide kako Bosna trenira.
Naprijed bosna i veceras turskaa
BiH je favorit zbog domaćeg terena???? Na čemu li je ovaj trener u p.m.??
ja igrao 7+, žao mi armenskih navijača
Ne treba ih podcjenjivati!