Zbog izjava o penalima
0
Arjen Robben ljut na Franza Beckenbauera
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo već postaje dosadno... 100 članaka o par timova na dan izbacite. Da su to neki zanimljivi članci pa hajde, nego baš ono mahalski, reko ovaj ono, reko onaj ono
arjen šljivoben?
Sta se beken ljuti,ko da si ga pucao kcerki mu hah Uslo uslo, uce dr put :DDD
\"Odluka je na kraju pala iz penala, u kojima su Bavarci bili bolji, ili bolje rečeno, manje loši.\" Eh cus ti ovo..no comment
Sinane bolan ne bio, radiš li ti išta u životu, osim što pratiš \"na stotine članaka dnevno\" što klix izbacuje :D ps J.e.b.a.o. te onaj tvoj imenjak u pakaš, a ti njega, a Rumenige i Roben i tebe i njega (istovremeno)
Bravo za Robena. Divan primjer kako nekome na uljudan način reći da je glupan.
Ti si već na exit vratima u FCB. Igraš samo zato da se neko zalijepi i da te kupi , ali i to ima svoj kraj , ako ne odes sam sljedeće sezone zavrsićeš kao Olić. Fuj napuhano vnogo , ti ćeš nešta reći Kaiseru .
Da bi ovaj roben mogo biti židov.
hajde Robben nisi mu ni do koljena
je upravu.......robbenova tvrdoglavost ih je sinoc mogla ponovo kostati imao je vise srece nego pameti
Pa Beckenbauer je u pravu!! Penal na utakmici sa realom je bio nad Gomezom zato ga i postigao Robben......Ne znam koji se moj buni Robben :-)
franz drkenbauer?