Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@divaD Cisto informativno, da ne radis slucajno u slavnom BH pravosudnom sistemu? Ili jos nisi nasla/o stelu ( studiras pravo ) ?
ovo je nesposobno sudstvo, 5 ljudi na dozivotnu plus jos 6 na po 10 godina, za jedno ubistvo....pa nije srednji vijek, nisu mogli utvrditi ko je kriv, pa sve redom najstrozije, ima tu sigurno momaka koji nisu zasluzili ni dozivotnu ni 10 godina, al s kim si takav si, a to nije uredu kad su u pitanju dozivotni pritvori...
E sada ce im Mesi doci na odmor Ovako treba i po staroj jugi sve u zatvor zivio tito i goli otok
divaD tebe treba za m u d a objesit kad tako govoris,sm.radu jedan.... ja bi i za manje stvari ovako sudio...svaka cast na ovu presudu! brejvik ubio 100 ljudi,pokolj pa ce dobit 15g MA FENOMENALNO
@divaD Sta je bolan prestrogo? Za ubistvo? Sta su trebali, ugledati se na Haag, po njihovom rezonu dobio bi 7 dana na Havaima, izvinjenje i odstetu za nanesenu dusevnu bol u vrijeme sudjenja.
William Schlenker? Vjerovatno potomak nekog naciste koji je pobjegaoi u Juznu Ameriku poslije ii svjetskog rata.
Ovako su trebali osuditi i Vedranove ubice....
prestrogo, ali valda ce imati uticaj, i odjeknuti, da se ne ponovi...