Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofsajd se ne sudi ako je golman van golmanskog prostora (peterca), iako je sporni igrač bliži golu odnodno iza leđa golmanu. Nije mi jasno da oni koji se bave nogometom ili prate nogomet, to ne znaju. Upravo zbog toga je priznat ovaj gol. Čist je ko suza.
\"Eeee moj Rosseti jos vazis za boljeg sudiju u svijetu,ako ne i najbolji.Sta da ocekujemo od ostalih kokosara... \" Kakav on i sudija. Nidje veze. Sjecam ga se uzivo sa Bilinog polja i tekme protiv nase repke. Ma nije on ni za 5-te lige vjeruj. Kada sagledate sve cinjenice, usrecila ja FIFA ovo prvenstvo samo tako.
Eeee moj Rosseti jos vazis za boljeg sudiju u svijetu,ako ne i najbolji.Sta da ocekujemo od ostalih kokosara...
argentina zasluzeno bolja...ali nesto treba uciniti sa ovim sudijama...poceli su previse uticati na utakmice
Jao opet padobranci sa glupim komentarima... i da je se ponistio onaj go, nista se nebi promjenilo, Argentina je bila bolja i zasluzeno su prosli dalje
ovo nije sport vec bussines. nema postenog igraca, bitna je samo pobjeda. SRANJE.
pa kad igraju velike reprezentacije iskljuceni su za njih... stoka...
Treba ukinut ofsajd
Pobjedise ovi derpe samo se ljube i pljeskaju po supku.Hebo ih trener