Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kad neko kaze nigdje ga u repki......
gdje su sad kritičar malog čarobnjaka, možda se još nisu probudili??? gdje su ljubomorni navijači reala koji messiju spočitavaju da ne igrati lopte bez inijeste i čavija??? Ah, da, spavaju...
Utakmica vrh vrhova, odavno nisam gledao jaču. Uzbuđenja sa svih strana. Ee a Marcelo glupan opet demonstrira karate poteze buahahahahahahah
ma ja ne znam kako se neko uopste usudi porediti ovog carobnjaka s nekim drugim igracem, ali ko je gledao citav mec sinoc jasno mu je zasto messi nikada nece nista osvojiti s ovom reprezentacijom... vranjes i kompanija iz naseg zadnjeg reda su doktori za ovu argentinsku odbranu!
koji kralj jbte :D marcelo kod trećeg gola neće ni da trči za njim jer zna da ga ne može stignut :D
a video???
NEDA VAS DIDO ( sve navijace messija)..sta vi imate levati sto je on dao 3 gola..idite malo ucite za skolu..gubite dane s bezveznim komentarima..
Meni je drazi real od barce ali odavno vec znam ko je bolji igrac od njih dvojice i ko pravi razliku na terenu. To je Messi.
Naslov bi trebao biti \"Messi i deset ostalih savladali Brazil s 4:3 u prijateljskom susretu\"
iskreno nisam ljubitelj Messija (valjda jer ne gotivim barcu) ali vjerujem da bolji fudbaler nikada nije hodao zemljom ...
Eno i Kristina Njemackoj dade 3 gola :))
Joj Mesija mašine ...
Najveci ikad :) 7 golova za Argentinu u zadnje 3 utakmice , 2 hat tricka , pa kasnije nek ljudi kazu ne moze bez Xavia i Inieste :) :)
MESI JE JEDANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ajde pele,konjino jedna sad laprdaj,mesi,ovo-ono,neymar kralj,a ja sam najveci svih vremena..bla...bla..bla..krme jedno napaceno,ti si jedan obicni penzic kojeg je majka zlostavljala pa sad pod stare dane trazis paznje i brige!pu,mamicu ti cr.na.cku glupu!MRS!
svaka cast na 3 golu Messiju(cetvrtom Argentini-pobjednicki)