Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ba to,nego krvnicki spremiti igrace i da vidis kako se igra...nasi samo pisu statistike...
Postoji mogucnost da Argentina ode kuci samo sa jednom bodom.
6. juni 1993 Iran - Bosna i Hercegovina 1-3 22. juli 2001 Bosna i Hercegovina - Iran 2-2 10. august 2001 Iran - Bosna i Hercegovina 4-0 2. februar 2005 Iran - Bosna i Hercegovina 2-1 31. maj 2006 Iran - Bosna i Hercegovina 5-2 12. septembar 2008 Bosna i Hercegovina - Iran 2-3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I bih pobjeda nad Grckom 3-1
Halo luzeri, samo naprijed, Ja igram po africi sa njihovim reprezentativcima i dajem dva gola po utakmici u 45-oj godini. Moze Bosna, moze!!!
pomagajte dobri ljudi, hoće da nam pobiju sve cuke, psiće i kučiće...
nije "St.Lewis" , vec St.Louis
Iran nikad nije prošao neće ni sad aBd a Nigerija, pa dobro ipak smo mi BIH :D Ne treba se opuštati i dobro se prihvatiti lopte, bez šetkanja po terenu, samo borba i hrabro u nove pobjede :D
Nigerija razmislja o promjeni trenera sto se moze odraziti pozitivno kako razmisljaju o angazmanu stranog strucnjaka!
Vaha mozda?
Zagovaraju Boru Milutinovica ali ce opet da odluce u narednom periodu kako kod imenovanja i odabir radi ministar za Sport!
Prolazimo dalje 100% ako Bog da
Dodik
Ko li ce biti u pocasnoj lozi kad budemo igrali sa Iranom?:)
...miroslav blazhevic al chiro bin bosnawi...
Bakir
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...iranci su to, starli latini...
:))
vaša braca po Muamedu
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ne smijemo podcijeniti ni iran a pogotovo nigeriju koja ima rezultate iza sebe... već sam govorio nema turističkih utakmica na Sp, svi žele pobijeđivati... nadam se svemu najboljem za bosnu!