Dobre vijesti za susjede
0
Arapi ulažu u Dinamo i grade Maksimir
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka tribina će imati po jedan minaret
stadion na Maksimiru-aBd najveci mesdzid na balkanu!!!
MRŠ MEĐEDE MUSLI.MAJMUNSKI ! DA VALJAŠ NE BI TE PROZIVALI DA SI PED.ER
@ CRO: sestri ti ga stavim na stolu u stolnom gradu ! papagaju jedan konjusarski.
Pametan je Mamić,on će od Dinama napraviti giganta,radi čovjek za interese kluba a ne ko ovi naši samo za svoju g.u.z.i.c.u.
Stadion je stvarno u groznom stanju i nije ni čudo da Dinamo nema puno gledalaca na Maksimiru.Svi pričaju Mamić cigan samo sebi,ovime je pokazao koliko je velik menađžer i koliko pomaže Dinamu.Volio bi da i Željo ima svog MAMIĆA
KAD JE DINAMO NAJVEĆI,ŠTO ONDA NEMA VIŠE OD 200 LJUDI NA TRIBINAMA.NE LUPAJTE GLUPOSTI,DALEKO JE TAJ KLUB OD VELIKOG,DALEKO.SARAJEVO,ŽELJO,BORAC.ŠIROKI SU POPULARNIJ OD NJEGA.
KLUB MIJENJA IME, ZVACE SE AL AHLI DINAMO, A BBB CE SE ZVATI TBB TEKBIR BB
mozete lajat na mamica koliko hocete, ali covjek ima rezultate. samo mu mozete..znate sta vec. da je nama u sarajevo ili zelju nekog slicnog njemu
Sasvim normalna stvar, u pitanju je biznis i što neko reče to je globalizacija. ;) Sumnjam da se iko normalan i razuman u Zagrebu protivi ovome. A kada bi Arapi npr. trebali da prave novu Pecaru ili da kupe N.K. Široki Brijeg, uvjeren sam da bi u tom \"gradu\" bili masovni protesti u znak protivljenja. :D Optužili bi šeika da im on bira predsjednika i sl. xD
@hahah Pa imaju pravi Hrvati, žive u Hrvatskoj i onako su generalno skroz OK ljudi. A ovi kamenjari što se nazivaju Hrvatima, ne znam ni kako bih nazvao - ne vole ih Bošnjaci, ne vole ih Hrvati iz Hrvatske, zapravo mislim da se mirišu jedino sa Srbima iz RS.
Arapi ne daju novac tek tako, zauzvrat traze zene . Morace se jednom proklanjat i kao sto rece cuger nema vise alkohola. Jos jedan detalj koji ce vjerovatno biti promjenjen su boja, umjesto plave bice zelena. Zvace vas bad green boys :)
arenu zagreb su gradili zidovi (INGRA) , a stadion maksimir ce graditi Muslimani. to je globalizacija
Pozdrav za veliki hrvatski klub iz stolnog bošnjačkog grada Mostara
Ma mo\'š uložiti milijardu al Purgeri će opet da .ebu mamu Mamiću
I to nam još triba,Arapi ulažu u šport Perecije
Hocete racku klanjati na stadionu ako hadze iz Dubaia dotiraju. Znatel\' vi sta je biznis mamlazi?