Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam naravno jedan od vas..Bez mene ne bi ni islo,jel? Najdrazi mi je nas rumeni vodja koji je pobjegao negdje iz opanaka,a ima cak 11 godina..Volim kad djeca preuzimaju incijativu,jer na mladima svijet ostaje.. Hano,hajde deeee ALEEEEE..SA SJEVERA CES CUTI NASU PJESMUUU,RUMENIII VOLIM TE!!!
Htio bih posebno da se zahvalim jednom od vođa sjevera koji je sinoć stajao ispred bine. Ja ću mu platiti kartu i smještaj. Smatram da je većina horada ovako predana ali na žalost ne mogu platiit svima. Hvala ti što si pravio atmosferu ispred bine. Rizzo evo i klip sa koncerta a atmosferični vođa se vidi na 0:40 http://www.youtube.com/watch?v=Sm-pxk8kdvU&feature=player_embedded#at=305
kako ce frki uci u avion od glave.
Štrumfići bolje vam je da se znalazite za buhtlje i tuljumbe,nego što komentarišete po našim postovima.. nema pekara toliko u Tiraspolu.
samo svaka čast za ovo godišnja ulaznica... mi ćemo dobiti šerifovu kćerku ako odemo tamo...
SELJACINOOO! \"AVIJON\" NE POSTOJI!!!
skupljajte pare za putešestvije po moldavskoj vukojebini štrumfići mali (: pustite nas da uživamo u čarteru
Jos toliko za djeparac to je 898.€ joj hoceme matematika ,ali ako mome u krvnim zrcima ha ha haaaaaaaaaaa.!
Nije puno love ali je brate skupo.
i jos da naguze kakvu svedjanku
i da imam para odkud mi tako nista od swdske!! :D
a zbog toga je gužva ispred klupskih prostorija fc sarajevo a ja mislio nešto se đžabe djeli
misliš da si duhovit? glup si jarane, užasno si glup i poremećen
jako povoljno i svaka čast upravi za ovaj potez. Siguran sam da će bit popunjeno. Da te volim oduvjek sam znao.... p.s. ko nam o zlu mislio o ..... nam visio :)
kakvih de.bila ima pa to je cudo jedno,dokaz da zrak sa grbavice nije isti ko u ostalim djelovima Sarajeva.