Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze da je turcina na mjestu trenera Celika zamjenio Babic koji se nije dugo zadrzao na klupi Zeljeznicara
Musemic je Bog!
Nije do trenera, losi je igracki kadar, losa liga. Treba dozvoliti veci broj stranaca pa se u jacoj konkurenciji moze izbrusiti neki igrac ili tim. Treba vise novca i ulaganja. Ovako onaj ko zavrsi u ovoj ligi nema mogucnost napretka, kao da upanes u blato iz kojeg pobjeci ne mozes
Husrefe, nisu oni tebe vrijedni......
pa nema vise javnih firmi da se zagrabi , a isto tako da se racuni ne placaju, znaci ko ima pare ima i trenera...
nije do trenera. igracki kadar je nula. mora se vise trenirati, mora se vise pokazivati ljubav prema nogometu a ne samo sanjati i imati vizije da se ode negdje vani.
Ma kakvi nasi klubovi propast do propasti, zao mi momaka koji treniraju u nadi da ce otici vani da zaigraju
Koliko laži i gluposti ( navedenih od dušmanskog portala ) u tekstu. Husrefu se nije drmala stolica i niko o smjeni pričao nije osim vas, dušmanskih medija. Kada se sazove sastanak sa stručnim štabom i igračima nakon poraza, to ne znači da će neko dobiti otkaz, nego se želi unaprijedi postojeće stanje. Crknite novinari dušmanski, Husref je trener Sarajeva koje bez pola ekipe dijeli prvo mjesto. DOVIĐENJA I PRIJATNO !!!