Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a onaj levat od sheika troši stotine miliona funti, i ne može se ni grupna faza proći. levatina!
like ko je čuo konjića kako govori Hapoel umjesto apoel
prvo druže vidi šta znači skraćenica apoel ( Atletski nogometni klub Grka iz Nikozije),pa onda mlati praznu slamu
Dok je Miralem Pjanić igrao za Lyon izbacivali su i real madrid,a sada kad Pjana ne igra više za njih ispadaju i od nekakvog kiparskog hapoela(da je bar onaj izraelski pa hajde). Uglavnom,BRAVO HAPOEL P.S.teško onome kome je LAKA ZET-hihihihiihihihi
@SatTV Al Jazeera platis 20 dolara i uzivas ko covjek u svakoj tekmi :D
Al Jazeera ima 17 sportskih kanala i uvalili nam neke Sport Klubove i Arene Sport u kablovsku ponudu. Trebali su tih 17 kanala ubaciti od Al Jazeera sve lige na svijetu daju osim BH Premijer lige :)
Ma samo gazi francuze,svaka cast.platini sredi im ovo pa nek se igra ponovo,ne valja brate.hahaha
TOCNO, APSOLUTNO TOCNO .
Ode i ova liga prvaka u k...c, uz Benficu i Apoel fali jos samo Basel, Napoli, i Marsellie. Cini mi se da nije Barcelone i Real Madrida da bi bila jaca Evropska liga od lige prvaka
Tako to ide kad Srbin komanduje!!! Bravo APOEL!!!
Nek su vala izbacili one Sarkove le.vate,pa makar...
ko će gledat nabijanje lopte 90min. jučer smo imali priliku gledati bolju utakmicu od apoela i liona, al smo propustili arsenal i milan. sreća pa bht1 nije napravio grešku kao ftv, pa smo mogli uživati u 8 odličnih golova.
Stovani komentatori , pokusajte se suzdrzati od ruznih komentara i psovki koje u nasem okolisu i ozracju nisu primjerite nasim ziteljima . Pusica vam od vaseg , APSOLUTNO vaseg darijana .
@keramičar Zato postoji internet majstore pa ništa ne propustiš.Juče fino gledao Arsenal,danas ovo čudo od APOELa.... Popisham se na javne emitere koji pogađaju u izboru prenosu ko prstom u vnago.
DOKAZ našim igračima i klubovima da se unaprijed ne predaju i gube po 5 razlike od osrednjih klubova u Europi. Znači kriv je manjak rada i zalaganja, a ne para i plata.
sad ce oni realu ili barci koji i obicno dobivaju najslabije. milanu ide najjaci tim kao i obicno, znaci onaj iz spanije koji ne dobije apoel. jedan susret autsajdera, npr benfica marseille, i jos jedan prosjecan susret bayern - napoli vjerovatno, iako nisam toliko ni u bayern siguran. zapamtite ovaj komentar. svake godine je namjesteno izvlacenje
e jeb.em ti drž.avne televizije u pi.č.ku mat.erinu, jučer arsenal zamalo do senzacije oni tamo benficu prenose, danas se znalo da barcelona prolazi i da će nakantat bayer ali morali su oni prenositi cig.ane a vamo drama do penala, jeb.em ti ligu prvaka kad svaku zanimljivu tekmu pro.pustiš zbog profesionalnog odabira naših emitera!!!