Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce konacno Juve poceti da igra kako i dolikuje tom gigantu! Steta sto su sebi dopustili takve gluposti da ih nema nigdje vec 5-6 god. Iskreno se nadam da ce vec sledece sezone izaci u LP... Sretno Antonio!!!!!
@barca Juventus kad je harao Evropomn Barca je bila samo jedan mali klub iz Katalonije! P.S. Ovim komentarom ne ponizavam Barcelonu (koja je realno gledajuci trenutno najjaca) ali samo hocu da istaknem da ni Juve nije repa bez korijena!
dobar izbor bivsi kapiten voli klub i nece samo odrađivati posao al to nece nista znaciti bez pravih pojacanja...sretno capitano
Ma dzaba nama i Conte kada krampe igraju u timu i krampe se vazda dovode,cast izuzetcima.. zivio moggi
I Ferrara je poznavao klub pa smo vidjeli kako je zavrsilo
Konacno!!!!! I bilo je vrijeme da neko sjedne na klupu,ko poznaje klub....mada sam ja se Lipi vrati,ali moze i Conte...
barcelona bi ovom juventusu složila 7 komada
Da bude na hajr ovo :D
samo se nadaj xD .... svako je do sad u juve dosao sa osmjehom a otisao tuzan :D
Nek je vala Del Neri otisao... Nadamo se da će naredna sezona biti bolja :D Sa-x: Jeste li mogli manje teksta napisati? -.-\'
aa to je onaj sto je ocelavio, pa isao na transplataciju kose... sad se sjecam :D