Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudija iz Gruda sudio utakmicu sa kojom je Zrinski mogao uzeti prvenstveno ili ne? Pa sta ste ocekivali, da nece stimati rezultat? Treba kazniti i one iz NSBIH koji su ga stavili da sudi tu utakmicu.
pis.j ga sad...on je svoje`odradio`
Saveze, hoćemo li ovako svake sezone? Skineš sudiju, titulu proslijediš ko najviše plati, pare se rastale i mirna Bosna. Postavljase pitanje ima li smisla igrati ovu ligu uopšte? Gdje je suspenzija za Beusa i sudijsku organizaciju koja je postavila ovog sudiju iz Gruda da sudi svojim pulenima? SAVEZ NAPOLJE!
Nepravda teška, greške sa željinih utakmica, pogotovo u kupu protiv sirokog, sudiji bi dozivotno trebalo zabraniti suđenje,protiv zrinjskog u mostaru bar duplo od ove kazne! Atak se nastavlja ali nece dugo!
dobiće jedno 50 milja najmanje, za ovaj penal
Poliha A.Bandic za svoje i sve tudje greske. Da se samo zejini bodovi iz gresaka vide frknula bi bar jos trojica sudija itd ,itd.
Ybg...Sve je usrao. Trebalo se podijeliti 50000 eura nagrada od Želje.
Goni bandu preko livade.Nastimao utakmicu lovu uzeo.Bandicu,idi vidi ima li bure u Grudama..
Jel skinut onaj kretenčina sto je pravio zapisnik u sirokom sa liste kontrolera ?
Kaze Boro Elcic sudjenje je sve bolje i bolje. Ja ne znam sta on misli pod dobrim, ali po meni ovo je sramota NFS BIH
i ....skinutt znaci kaznjen radi propusta znaci utakmica/spor ide na ponovno rjesvanje/igranje? To je moje razmisljanje
jeli kod ocnog na ljekarskom bio ili preko stele dobio ljekarsko uvjerenje
ali ruku na srce, pogrijesio je samo tako kod crvenog, ono nije bilo u redu
grijesili su i drugi, sta je sa onim sto su zelji pomagali? cetvoricu suspendovase, sto njih ne izbacise