Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo sam razocaran nakon Atalante , i mnogo vremena treba da prodje pa da i pomislim da smo mi jedan ozbiljan klub. Ne zelim nikog da optuzujem ali ono sto se desilo neku noc je jedna velika tragedija. Konacno nam je neko pokazao koliko smo mali i nejaki. Sve je ovo dzaba. Ni titula mi nista nece znaciti . Za koga je osvajamo i cemu da se nadamo ?
Ne zna se ko je gori bio...
Samo ti gazi, pa i ovako, pobjede su jedino sto se broji.
nikad crveni- žuti da, ali crveni nema šanse. ahmetović nabio loptu u for, ne bi je nikad stigao.
A gdje Pavlovic?
i tako iz kola u kolo, iz prvenstva u prvenstvo, bitno je igrat invalidski fudbal da se samo bude prvi na nasoj kukuruz tablici a onda izadjes u evropu i otrese te predatavnik andore. za naciju (bosnansku) kojoj je krilatica "bitni su bodovi, igru brisi" previse ocekujemo u evropskim naticanjima za koja moramo kvalitet podici za barem deset podioka...
Šaban liga sa Šaban igračima, a prate je Šaban gledaoci. (Umjesto 'Šaban' moguće koristiti i riječ 'Čoban')
Zeljo siluje fasiste iz zap. Mostara
Jad i bijeda moja Slobodo. Sarajevu čestitke na slučajnom golu. Ovo se ne smije zvati fudbal. Nalić je ovdje pokazao Slobodin maksimum....uh težak slučaj
Bice bolja igra vazna su sad 3 boda... #faktuzla
Čestitam komšije.. Al boga mi tanko, slaba igra, nikakva... Daj bože da se popravi...
Popravice se ubrzo, jos su pod sokom, poslje After Eight tretmana
Paznja za urednike BHTa, kada slijedeci put budete prenosili tekme euro liga obavezno stavite RP -samo za zrelu publiku, jer se to rijetko gleda na BH terenima. Sramota od naseg fudbala, jadno i utuceno... nazalost.
novi pozivni za sarajevo 008
POBJEDA ZA MIR U KUCI
Koju je tekmu gledao trener Slobode? Kaže frajer da je utakmica bila puna tempa, trke.....